Σχολή Γονέων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής, αποφάσισε τη λειτουργία Σχολής Γονέων, υπό την εκπαίδευση και συντονισμό του Αλέξανδρου Ν. Μουσούρου / Κλινικού Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπευτή.

 

Η Σχολή Γονέων που πρόκειται να λειτουργήσει στο Δήμο μας, θα ακολουθεί τη φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗ που ιδρύθηκε το 1962, και που αποτελεί παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Εκπαίδευση των γονέων(InternationalFederationforParentEducation), με επίσημο συνεργάτη τον Αλέξανδρο Ν. Μουσούρο / Κλινικό Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή.

 

Το πρώτο του κάλεσμα είναι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος, και ώρα 18:00 – 19:30. Θα γίνει ένας δημιουργικός διάλογος θέτοντας προβληματισμούς και ερωτήσεις, και θα γίνουν δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες που θα ξεκινήσουν άμεσα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια