Καραθώνα και Ψιλή Άμμος θα πάρουν και φέτος Γαλάζια Σημαία…

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να δοθεί ποσό 600 € ως ετήσια συνδρομή στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για να διεκδικήσει Γαλάζιες Σημαίες στις ακτές της Καραθώνας και της Ψιλής Άμμου Τολού (το ποσό ανά ακτή είναι 300 ευρώ).

 

 

Επίσης, θα δοθούν 350 ευρώ για δειγματοληψίες νερού στις δύο ακτές και άλλα 3.000 ευρώ για λοιπές δαπάνες (εκτύπωση έντυπου υλικού, υλικά και εργασίες επισκευής εξοπλισμού παραλιών, μικροί κάδοι ανακύκλωσης, τασάκια κ.ά.).

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Αντωνιάδης πρότεινε την εφαρμογή του προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών και σε άλλες ακτές του Δήμου όπως το Κονδύλι, η Κάντια και η Πλάκα.

2 σχόλια

  1. Για να τα κονομήσουν πέντε μαγαζάτορες και πέντε ξενοδόχοι ο κόσμος θα τρέχει με δερματικά στα νοσοκομεία, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα. Άκου γαλάζια σημαία η καραθώνα!!!

  2. Αυτα συμβαίνουν όταν βάζουμε πάνω απ΄όλα τους διαφημιστικούς σκοπούς και όχι την υγεία.Και μη μου πείτε ότι δε γνωρίζετε τι εστί Καραθώνα όσον αφορά την καθαριότητα της.Το θέμα είναι να είναι πραγματικά καθαρή και όχι απλώς να έχει μια σημαία…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια