Καραθώνα και Ψιλή Άμμος θα πάρουν και φέτος Γαλάζια Σημαία…

21 Likes
53 Shares
2 Comments

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε να δοθεί ποσό 600 € ως ετήσια συνδρομή στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για να διεκδικήσει Γαλάζιες Σημαίες στις ακτές της Καραθώνας και της Ψιλής Άμμου Τολού (το ποσό ανά ακτή είναι 300 ευρώ).

 

 

Επίσης, θα δοθούν 350 ευρώ για δειγματοληψίες νερού στις δύο ακτές και άλλα 3.000 ευρώ για λοιπές δαπάνες (εκτύπωση έντυπου υλικού, υλικά και εργασίες επισκευής εξοπλισμού παραλιών, μικροί κάδοι ανακύκλωσης, τασάκια κ.ά.).

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Αντωνιάδης πρότεινε την εφαρμογή του προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών και σε άλλες ακτές του Δήμου όπως το Κονδύλι, η Κάντια και η Πλάκα.

2 Σχόλια
 • Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2017

  Για να τα κονομήσουν πέντε μαγαζάτορες και πέντε ξενοδόχοι ο κόσμος θα τρέχει με δερματικά στα νοσοκομεία, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα. Άκου γαλάζια σημαία η καραθώνα!!!

  1

  0
 • Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2017

  Αυτα συμβαίνουν όταν βάζουμε πάνω απ΄όλα τους διαφημιστικούς σκοπούς και όχι την υγεία.Και μη μου πείτε ότι δε γνωρίζετε τι εστί Καραθώνα όσον αφορά την καθαριότητα της.Το θέμα είναι να είναι πραγματικά καθαρή και όχι απλώς να έχει μια σημαία…

  1

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.