Κυρώσεις από το Δήμο Άργους σε όσους κολλούν διαφημιστικά και κηδειόχαρτα σε κολώνες και δέντρα

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών επισημαίνει για άλλη μια φορά, πως απαγορεύεται η αφισοκόλληση (διαφημιστικών, κηδειόχαρτων κλπ) πάνω σε δέντρα, κολώνες και οπουδήποτε αλλού, εκτός των προβλεπόμενων από το Δήμο σημείων.

 

“Οφείλουμε όλοι, να σεβαστούμε την αισθητική και την καθαριότητα της πόλης μας και δια τούτο θα επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις στους παραβάτες” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

4 σχόλια

  1. Ο κανονισμός που απαγορεύει να κολλούνται κηδειόχαρτα στις κολώνες υπάρχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Αν και τον θεωρώ υπερβολικό (για τις κηδείες, όχι για τις διαφημιστικές αφίσες), πότε τηρήθηκε? Έγραψαν κανέναν ή όσους έγραψαν κανόνισαν στη συνέχεια και τους έσβησαν τα πρόστιμα? Ας μας πει η δημοτική αρχή πόσες φορές βεβαιώθηκαν και εισπράχθηκαν πρόστιμα. Ποιοι κατάφεραν να τα σβήσουνε. Για να μην είμαστε καχύποπτοι όπως με τα παρκόμετρα, περιμένουμε απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

  2. Για να δούμε το καλοκαίρι που θα κολάνε οι (κολητοι) αφίσες για τα πάνυγηρια θα πάνε οι καρακιτς δ.σύμβουλοι να τις βγάλουν.;χάχα! Μετά δεν θα έχει γουρουνάκι να φανε τσάμπα!

  3. Ας πάνε πρώτα να βγάλουν τα αεροπανό και τις αφίσες από εκδηλώσεις του περασμένου καλοκαιριού και ύστερα ας μιλήσουν για κυρώσεις.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια