Κυρώσεις από το Δήμο Άργους σε όσους κολλούν διαφημιστικά και κηδειόχαρτα σε κολώνες και δέντρα

19 Likes
43 Shares
4 Comments

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών επισημαίνει για άλλη μια φορά, πως απαγορεύεται η αφισοκόλληση (διαφημιστικών, κηδειόχαρτων κλπ) πάνω σε δέντρα, κολώνες και οπουδήποτε αλλού, εκτός των προβλεπόμενων από το Δήμο σημείων.

 

“Οφείλουμε όλοι, να σεβαστούμε την αισθητική και την καθαριότητα της πόλης μας και δια τούτο θα επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις στους παραβάτες” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

4 Σχόλια
 • για ρωτηστε 20 Ιανουαρίου 2017

  λογικο!αφου δεν υπαρχουν δεντρα πια στο κεντρο.Στις κολωνες απ τις ομπρελες επιτρεπεται;

  0

  0
 • Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2017

  Ο κανονισμός που απαγορεύει να κολλούνται κηδειόχαρτα στις κολώνες υπάρχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Αν και τον θεωρώ υπερβολικό (για τις κηδείες, όχι για τις διαφημιστικές αφίσες), πότε τηρήθηκε? Έγραψαν κανέναν ή όσους έγραψαν κανόνισαν στη συνέχεια και τους έσβησαν τα πρόστιμα? Ας μας πει η δημοτική αρχή πόσες φορές βεβαιώθηκαν και εισπράχθηκαν πρόστιμα. Ποιοι κατάφεραν να τα σβήσουνε. Για να μην είμαστε καχύποπτοι όπως με τα παρκόμετρα, περιμένουμε απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

  0

  0
 • Ανωνυμος 19 Ιανουαρίου 2017

  Για να δούμε το καλοκαίρι που θα κολάνε οι (κολητοι) αφίσες για τα πάνυγηρια θα πάνε οι καρακιτς δ.σύμβουλοι να τις βγάλουν.;χάχα! Μετά δεν θα έχει γουρουνάκι να φανε τσάμπα!

  0

  0
 • Τελεταί Μπούκουρα 19 Ιανουαρίου 2017

  Ας πάνε πρώτα να βγάλουν τα αεροπανό και τις αφίσες από εκδηλώσεις του περασμένου καλοκαιριού και ύστερα ας μιλήσουν για κυρώσεις.

  0

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.