Αιμοδοσία με πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων των Δημοτικών Σχολείων του Άργους

Στις αρχές του 2013 ιδρύθηκε η «Τράπεζα αίματος συλλόγων γονέων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ΚΑΙ 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους».
Λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου τηρείται αρχείο αιμοδοτών, και έχει ως σκοπό της αφενός μεν την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών των Συλλόγων γονέων και αφετέρου τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδιών και των γονέων των ανωτέρω Δημοτικών Σχολείων.

 

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, από τις 9 πμ έως τη 1 μμ, θα διεξαχθεί στο 1ο και 7ο Δημοτικό σχολείο Αργους η όγδοη εθελοντική αιμοδοσία.

 

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο (10 -12) θα γίνει δωρεάν εξέταση αίματος σε όσους μαθητές των δημοτικών σχολείων επιθυμούν.

 

Παράλληλα θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη υπό την επίβλεψη του Ρήγα Ρηγόπουλου. Μετά από κλήρωση ένας τυχερός μαθητής θα κερδίσει 4μηνη υποτροφία σε μαθήματα ζωγραφικής.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια