Εντοπίστηκε νεκρός, κάτω από τη Γέφυρα του Ξεριά στο Άργος

 

Ένας άνδρας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου νεκρός κάτω από τη γέφυρα του Ξεριά, στην οδό Κορίνθου, στο Άργος. Τον εντόπισε περίοικος και κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του επήλθε πριν από μερικές ημέρες και δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος άνδρας (κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπός) ήταν άστεγος και μάλλον έχασε τη ζωή του εξαιτίας του ψύχους.

2 σχόλια

  1. ποιές είναι οι δημοτικές δομές που προστατεύουν αυτούς τους ανθρώπους δήμαρχε; Γιατί δεν λειτουργησε ο Δήμος ώστε να αποτραπεί αυτός ο θάνατος;

  2. Να το τελειώνουμε το θέμα περί ευθύνης ζωής κάθε πλάσματος που αναπνέει και ζει σε κάθε πόλη. Όχι απλά υποχρέωση να ζουν αξιοπρεπώς άπαντα όσα είναι μέσα στα όρια του δήμου αλλά και υποχρέωση των δημοτικών αρχών να μένουν ζωντανά και όρθια με οποιοδήποτε αντίτιμο. Έτσι, λοιπόν μετά την δολοφονία εκ προμελέτης του κυπαρισσιού στο Άργος, ο θάνατος αστέγου στον ίδιο δήμο έρχεται να συμπληρώσει τα αποδεικτικά στοιχεία για το τι σημαίνει νομιμοποιημένο έγκλημα και εγκληματική αδιαφορία. Αν δεν μπορείς να παραδώσεις όρθια αυτά που παρέλαβες κι αν δεν μπορείς να έχεις γνώση για το τι συμβαίνει σε όλη την περιοχή που διοικείς, κάτσε στο γραφειάκι που είχες διοριστεί και βάρα σφραγίδες.
    “Ένας άνδρας βρέθηκε το απόγευμα, νεκρός κάτω από τη γέφυρα του Ξεριά, στην οδό Κορίνθου, στο Άργος.
    Τον εντόπισε κάτοικος και κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν αργά. Ο θάνατός του επήλθε μάλλον πριν από μερικές ημέρες και δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος άνδρας ήταν άστεγος και μάλλον έχασε τη ζωή του εξαιτίας του ψύχους”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια