Η μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους

 

Η παγωμένη νύχτα της Τετάρτης δεν πτόησε τους φίλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους να παραβρεθούν στη μουσική εκδήλωση με τον Γιάννη Νανόπουλο που έγινε στο «Αέναον».

 

Σκοπός ήταν η οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών που τα τελευταία 5 χρόνια βοηθά δεκάδες οικογένειες (άνεργους, μονογονεϊκές οικογένειες, ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, ψυχικά ασταθείς, πρόσφυγες και μετανάστες) προσφέροντάς τους τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής αλλά και ρούχα, στηριζόμενο στις προσφορές απλών πολιτών και όχι σε κρατικές ή δημοτικές ενισχύσεις.

 

Στην είσοδο, προαιρετικά, δίνονταν κουπόνια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών και πωλούνταν τα ημερολόγια του 2017.

 

Ο Γιάννης Νανόπουλος καταχειροκροτήθηκε. Διαμόρφωσε το πρόγραμμα μαζί με το ακροατήριο, το οποίο πολλές φορές τραγούδησε μαζί του. Με την κιθάρα του, ερμήνευσε έντεχνα, λαϊκά αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, δίνοντας τους το δικό του στίγμα.

 

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους διοργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με δημιουργίες των παιδιών των δικαιούχων και εθελοντών του Κ.Π.Π.Α. στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη από τις 11 έως τις 2.