Ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους κατά Καμπόσου: Δεν θα επιτρέψουμε να δοθούν 400.000 € για σεκιούριτι

 

Με ανακοίνωση η Οργάνωση Μελών Άργους – Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στο δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για την απόφασή του να συγκροτήσει ομάδα σεκιούριτι για τη δήθεν φύλαξη και ασφάλεια των γειτονιών της πόλης, επιβαρύνοντας για το 2017 τον προϋπολογισμό του Δήμου με 400.000 ευρώ!

 

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών: «Θα ενημερώσουμε τις επίσημες αρχές του Κράτους (Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο) και θα τις καλέσουμε να αποφανθούν για την νομιμότητα και σκοπιμότητα της εν λόγω απόφασης, διότι πρόκειται για μια επικίνδυνη ενέργεια του Δημάρχου που στόχο έχει την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας της πόλης».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών αναφέρεται στις διχαστικές και ακροδεξιές απόψεις του κ. Καμπόσου και τα εβδομαδιαία παραληρηματικά διαγγέλματά του και τον ενημερώνει ότι «ο δημόσιος αυτοθαυμασμός και ναρκισσισμός στα όρια της αυτοϊκανοποίησης είναι αντιαισθητικό θέαμα»…

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών (τα έντονα γράμματα από την ιστοσελίδα):

 

 

Περί αργ(εί)ου κυρίου δημάρχου Άργους – Μυκηνών…

 

Απευθυνόμαστε στην κοινωνία του Δήμου μας, με αφορμή την πρωτοφανή, για τα δημοτικά μας δεδομένα, απόφαση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, να συγκροτήσει ομάδα security για την δήθεν φύλαξη και ασφάλεια των γειτονιών της Πόλης.

 

Πρόκειται απλά για μία προσπάθεια του Δημάρχου να δημιουργήσει ένα ιδιωτικό στρατό, εν ονόματι της ασφάλειας των πολιτών, υποκαθιστώντας την αστυνομία, (για την οποία δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν υπάρχει και δεν επαρκεί), αλλά και τελικά την ίδια την οργανωμένη πολιτεία, το Σύνταγμα και τους Νόμους της.

 

Ο γνωστός για τις ακροδεξιές και διχαστικές απόψεις του Δήμαρχος, μιμούμενος άλλους ακροδεξιούς πολιτικούς στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια, συμπεριλαμβάνοντας στον Προϋπολογισμό του έτους 2017 για τον σκοπό αυτό, ποσό 400.000 Ευρώ, την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός μαστίζεται από πρωτοφανή οικονομική κρίση.

 

Η αιτιολογία που έδωσε ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση του αυτή, είναι ότι θέλει να προστατέψει τους πολίτες από την εγκληματικότητα τοποθετώντας σεκιουριτάδες, έτσι ώστε οι πολίτες θα κοιμούνται ήσυχοι με «ανοιχτές πόρτες και παράθυρα».

 

Η απόφασή του αυτή εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο απόψεων που έχει για φύλαξη των πόλεων από τον στρατό. Είναι όμως σίγουρο ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της χώρας μας (και το ζήτημα της ασφάλειας), δεν θα βρουν την λύση τους από ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς στα πρότυπα των ταγμάτων εφόδου (SA), το αντίθετο μάλιστα, μόνο την καταστροφή θα φέρουν για μια ακόμα φορά.

 

Του δηλώνουμε λοιπόν κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να του επιτρέψουμε να υλοποιήσει τα ακραία αυτά σχέδια του, διότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι τίποτα άλλο παρά απόπειρα εκφασισμού και διχασμού της κοινωνίας της πόλης.

 

Θα ενημερώσουμε τις επίσημες αρχές του Κράτους (Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο) και θα τις καλέσουμε να αποφανθούν για την νομιμότητα και σκοπιμότητα της εν λόγω απόφασης, διότι πρόκειται για μια επικίνδυνη ενέργεια του Δημάρχου που στόχο έχει την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας της πόλης.

 

Γιατί όποιος χαρακτηρίζει την ΕΑΜική αντίσταση «σφαγιάδες», όποιος «ξεπλένει» τους χίτες, τους ταγματαλήτες και την χούντα, όποιος υβρίζει σαν προδότη τον Μακάριο, όποιος τραμπουκίζει μέσω των συμβούλων της παράταξής του την διαφορετική άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όποιος χλευάζει, λοιδορεί και σπιλώνει ανθρώπους και υπολήψεις μην αντέχοντας την κριτική, εμείς λέμε ότι είναι απροκάλυπτα φασίστας και δεν μπορεί να λαθροβιεί κρυπτόμενος πολιτικά και να επικαλείται δήθεν την αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όποτε τον βολεύει.

 

Θα λαμβάνει, την απάντηση που του αρμόζει από όλον τον δημοκρατικό κόσμο και τα κόμματα που τον εκφράζουν.

 

Με αυτή την έννοια περιμένουμε την θέση τόσο του ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν μπορεί να συνεχίζει για πολύ να τηρεί για τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές αυτές, «αιδήμονα σιωπή», όσο βέβαια και της ΝΔ που θεωρεί ότι διατηρώντας στις τάξεις της τέτοια μέλη, μπορεί να διατηρεί το φιλελεύθερο προσωπείο, «κλείνοντας το μάτι» στην ακροδεξιά.

 

Ας πάψει λοιπόν ο κ. Καμπόσος να μας κάνει τον «καμπόσο»! Και ας πάψει ο δήμαρχος Άργους να εκτοξεύει απειλές σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον «να προσέχει»! Έτσι κι αλλιώς του το ξεκαθαρίζουμε μια και καλή! Άτομα σαν και «του λόγου του» τα «προσέχουμε» και θα συνεχίσουμε να τα «προσέχουμε»!

 

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι προσπαθώντας να εξάγουμε συμπεράσματα από το εβδομαδιαία δεκάλεπτα παραληρήματά του, δυσκολευόμαστε άρδην, καθώς το μένος του προς την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο λίβελος κατά της Τουρκίας, τα μαθήματα εξωτερικής πολιτικής προς τον αρμόδιο υπουργό, τα συνοπτικά μαθήματα υδραυλικής που παρέδωσε, ενόψει της πρόσφατης πλημμύρας, οι αναπάντητες κλήσεις του στο Θεό!!! και άλλα τέτοια, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, άσχετα με τα τρέχοντα προβλήματα των δημοτών, επικαλύπτουν την όποια αμυδρή ουσία των λεγομένων του.

 

Τέλος ενημερώνουμε τον κ. Καμπόσο (γιατί φαίνεται πως ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει), πως ο δημόσιος αυτοθαυμασμός και ναρκισσισμός στα όρια της αυτοϊκανοποίησης είναι αντιαισθητικό θέαμα. Τον παρακαλούμε λοιπόν να σταματήσει να “φωνάζει” τόσο συχνά είτε προφορικώς (παραληρηματικά διαγγέλματα Παρασκευής) είτε γραπτώς (ιλουστρασιόν έντυπο “Δημότης”), γιατί τρομάζει τα παιδιά, μετατρέποντας τα όνειρά τους σε εφιάλτες. Αφού δεν μπορεί να τους προσφέρει αυτό που δικαιούνται, τουλάχιστον ας τ’ αφήσει να ονειρεύονται, αν βέβαια καταλαβαίνει τον όρο μέσα στη φασαρία των ιδεών του.

 

Κλείνοντας, καλούμε τον κύριο δήμαρχο, να ηγηθεί εκστρατείας προς την ουσιαστική βελτίωση της ζωής στον τόπο μας, μιμούμενος τον Μέγα Αλέξανδρο, αντί μόνο να τον σφετερίζεται για ίδιον όφελος προσωπικό και πολιτικό.

 

Από την πλευρά μας, ατομικά και συλλογικά, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να εργαζόμαστε, έχοντας εμπιστοσύνη κι εμπνεόμενοι από τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ώστε στην χώρα μας ποτέ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ!

 

Άργος 22/12/2016
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο.Μ. ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

13 σχόλια

 1. Κραζετε τωρα αλλα….. θα ρθει η ωρα που θα διοργανωνετε βραδιες τιτανα προς αναμνηση των περασμεναων μεγαλειων….οπως οι φιλοι του παλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ στα μπαρ της παραλιακης κανουν βραδιες ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρεα Ευαγγελοπουλο……¨Βραδιες Τιτανα¨ με το Βας Βας….εικονες απο το μελλον….. https://www.youtube.com/watch?v=r0EXO-yf-_c

 2. Αφου εδωσε το μισο Αιγαιο τις προαλλες στους γειτονες, σε παρασκευιατικο διαγγελμα του, φημολογειται οτι το επομενο τευχος του θρυλικου πλεον “Δημοτη” θα περιεχει και σχετικο cd με ανατολιτικα γλεντια……μεχρι φεσι θα σας βαλει να φορεσετε αυτος………κλαιω…….ααααχαχαχαχαχα… https://www.youtube.com/watch?v=IJX7OlKnboE……. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΤΡΟΥΣ!!!!!!!!!!

 3. Κοιταχτε τι εκανε στην Αναβρα ο εκει κοινοταρχης τους ο Δημητρης Τσουκαλας…..υδροηλεκτρικη μοναδα παραγωγης ρευματος….. τρια αιολικα παρκα με εσοδα και καθαρο κερδος καθε χρονο στη κοινοτητα ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ για τη κοινοτητα ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ μεσω τηλεθερμανσης….ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ….αμφιθεατρα…οδοποιια….πολιτισμικα παρκα….ΔΩΡΕΑΝ προληπτικη ιατρικη σε ολους….γηροκομειο επιπεδου 5αστερου ξενοδοχειου…..γηπεδα…γυμναστηρια….κοινοτικα σφαγεια με πιστοποιηση….διασυνδεση με μουσεια κ βιβλιοθηκες του εξωτερικου……εργα εργα εργα….3η κοινοτητα με τη μεγαλυτερη αναπτυξη απο ολες τις χωρες της νοτιας Ευρωπης…..60,000€ μεσο ΕΙΣΟΔΗΜΑ ανα ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ……….ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…..μαλιστα δινει εργασια κ σε δημοτες αλλων περιοχων…απο μεσο ορο ηλικιας 57 ετων επεσε σε 37 ετη απο την προσελκυση νεων ανθρωπων…..ακουστε τον ιδιο πως παρουσιαζει το εργο της ΟΜΑΔΑΣ του στο TEDX….οχι μονο θωρακισε την κοινοτητα στη κριση αλλα την εφτασε στη κορυφη της αναπτυξης….καλο θα ηταν να βλεπαμε τι εχει να αντιπαραθεσει ο τιτανας σε ολα αυτα τα εργα αναπτυξης κ ουσιας ……..οεο?….μονο εργα βιτρινα ουσια ΜΗΔΕΝ……..https://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E

 4. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ‘ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

 5. Ο Καμπόσος έχει σοβαρό πρόβλημα..Είναι εγωπαθής και νάρκισσος…Μπορεί να κάνει χίλια πράγματα σωστά αλλά τα καταστρέφει όλα μονομιάς με το που θα ανοίξει το στόμα του και θα αρχίσει τα γνωστά κρεσέντα….Εκεί όχι απλά χάνει το δίκιο του αλλά εκτίθεται ανεπανόρθωτα…Μα καλά τόσους συμβούλους-αυλοκόλακες έχει δίπλα του δεν έχει βρεθεί ένας να του πει να το αλλάξει αυτό?

  • Ειναι που στα διαγγελματα, δεν εχει κοινο, γιαυτο, κανει κοιλια το προγραμμα…..με κοινο θα απογειωνοτανε…. θελει κ ο τιτανας την Ανθουλα του!!!!!!χαχαχα

 6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ(;) ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;
  ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;
  ΜΕ ΤΟΝ νεοΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ;
  ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ…

 7. Θα μπορούσε να απαιτήσει την εντατική φύλαξη της πόλης και αδιάκοπες περιπολίες από την ελληνική αστυνομία αντί να πετάμε λεφτά επειδή η ΕΛΑΣ δεν κάνει σωστα την δουλειά της.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια