Βράβευση από το Επιμελητήριο Αργολίδας των αριστούχων αποφοίτων τεχνικών σχολών

26 Likes
19 Shares
1 Comments

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής επαίνων και χρηματικών βραβείων στους αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Νομού Αργολίδας, που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου.

 

Τους αποφοίτους τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής, οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Ι. Γκιόλας, Ι. Ανδριανός και Ι. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Α. Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Β. Σιδέρης και Φ. Στεφανόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους κ. Φ. Κολεβέντης, ο πρόεδρος του Περιφ. Τμ. Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Ν. Τσίτας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Νομού, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Μ. Κονοπισόπουλος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Διευθυντές των σχολών, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, καθηγητές, γονείς, φίλοι και φυσικά η Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2016

    Ολόκληρος Δήμος Άργους και εκπροσωπείτο από τον Τάκη Σκούφη. Κατάντια. Και καλά ο Καμπόσος, δεν θέλει συναναστροφές με όλους αυτούς (μάλλον οι “αυτοί” δεν θέλουν). Αλλά ούτε η Ελισάβετ δεν παραβρέθηκε με τον Βαγγελάκη. Αφού σε όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις είναι παρόντες. Έλειπε ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή στην εκδήλωση,

    0

    0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.