Επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας, επισκέφτηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τη Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Τον υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Πούπουζας.

 
Τον κ. Τσουβάλα συνόδευε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

 
Ο κ. Αρχηγός, πραγματοποίησε ομιλία σε Αξιωματικούς και αστυνομικό προσωπικό, αναπτύχθηκαν θέματα όπως αυτά διαμορφώνονται στις νέες συνθήκες της κοινωνίας μας και ενημερώθηκε εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τους πολίτες του Νομού μας καθώς και το αστυνομικό προσωπικό.

 
Στην συνέχεια συναντήθηκε και με τα προεδρεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού.

 
Επίσης, επισκέφθηκε το Γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Μαντά Μιχαήλ Πρόεδρο, Σιαχάμη Ιωάννη Αντιπρόεδρο, Καραλη Θεώνη Ειδ. Γραμματέα και με το μέλος Κοκκορό Ηλία.

 

Ακολουθεί το υπόμνημα που παρέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:

 


 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια