“Μαϊμούδες” υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεψαν ηλικιωμένους – Τους έπεισαν ότι η ηλεκτροκόλληση καταστρέφει τα χρήματα…

 

Ένας άνδρας, προφασιζόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, έκλεψε ζευγάρι ηλικιωμένων, στο σπίτι τους, στη Χούνη Άργους. Στο κόλπο συμμετείχε και ένα ακόμα άτομο…

 

Ο απατεώνας, ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στο σπίτι των ηλικιωμένων. Τους είπε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και πρέπει να κάνει έλεγχο, γιατί διαπιστώθηκε από τα κεντρικά γραφεία ότι υπάρχει βλάβη και γράφονται πολύ περισσότερα κιλοβάτ από αυτά που πραγματικά καταναλώνονται.

 

Άρχισε να ελέγχει τον εσωτερικό ηλεκτρολογικό πίνακα και είπε ότι θα χρησιμοποιήσει ηλεκτροκόλληση. Μάλιστα, ζήτησε από τους ηλικιωμένους να μαζέψουν όσα χρήματα υπήρχαν σε ένα σεντόνι και να τα αφήσουν έξω από το σπίτι γιατί με τη χρήση της ηλεκτροκόλλησης αυτά θα καταστρέφονταν!

 

Οι ηλικιωμένοι συγκέντρωσαν τα χρήματα και τα έβγαλαν εκτός σπιτιού. Μόλις ξαναμπήκαν σπίτι, ένας δεύτερος άντρας ο οποίος περίμενε στο αυτοκίνητο, πήγε και πήρε το σεντόνι με τα χρήματα. Τότε και ο υποτιθέμενος υπάλληλος της ΔΕΗ, που θα έκανε την ηλεκτροκόλληση, έτρεξε στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός (όπως και το χρηματικό ποσό, το οποίο ήταν σημαντικό).

 

Νωρίτερα, ο  ψευτοϋπάλληλος είχε πάει σε ένα ακόμα σπίτι ηλικιωμένου, στο ίδιο χωριό, αλλά δεν έγινε δεκτός. Περιστατικά με μαϊμού υπαλλήλους της ΔΕΗ, έχουν αναφερθεί τους τελευταίους μήνες και σε άλλα χωριά της Αργολίδας.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια