Δήλωση τουΠέτρου Τατούλη για την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ομάδα της Σπάρτης!

31 Likes
20 Shares
1 Comments

 

Μετά την αιφνίδια πρόθεση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, αν μη τι άλλο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον αθλητισμό της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

 

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηριχθούν από όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς μέσα από την παρουσία της ΑΕΣ, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ανάπτυξη της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

 

Αν επιμείνει στην απόφαση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς εκτός της ανάπτυξης, το Λακωνικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν σοβαρό «πρεσβευτή» στις υψηλές εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμπαρίσταται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και καλεί τον Λακωνικό κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, ενώ παράλληλα θέλω να καλέσω σε προσωπικό επίπεδο το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του αυτή».

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Μαμουζέλος 15 Δεκεμβρίου 2016

    Τι άλλο θα ακούσουμε… Ένας περιφερειάρχης να λυπάται επειδή ένας μεγαλοπαράγοντας φεύγει από την ομάδα. Στη χώρα που ζούμε, μπορεί κάποια μέρα, όταν φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό, να τρέχει πίσω του ο Τσίπρας και να του φωνάζει: Στάσου μύγδαλα…

    3

    1

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.