Οι μαθητές των Δημοτικών παίζουν σκάκι στο Ναύπλιο για φιλανθρωπικό σκοπό

 

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ναυπλίου διοργανώνει τον 1ο Σκακιστικό Αγώνα Δημοτικών Σχολείων Δήμου Ναυπλιέων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο 1ο Δημοτικό Ναυπλίου, στις 10.30 το πρωί με φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να συνδράμει τον καθημερινό αγώνα της προσφοράς του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρτζή, Πολιτεία Αγάπης.

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στα τηλέφωνα: 6909066269 Θοδωρής Βορδόχειλας, 6977302772 Φωτεινή Προύντζου.

 

Τονίζεται ότι καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την Παρασκευή 16/12/2016 , προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί σε χρόνο που αρμόζει και δεν κουράζει αθλητές και γονείς. Η παιδεία της συνέπειας και της επικέντρωσης και της στρατηγικής είναι μέσα στους στόχους του σκάκι και γι΄αυτό οι διδάσκοντες οφείλουμε να επιτηρήσουμε τις αρχές του.

 

Ο Αγώνας θα γίνει με κλήρωση αθλητών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Σ.Ο. Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και θα έχει διαιτητές πιστοποιημένους.

 

Θα γίνει απονομή μεταλλίων και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής .

 

Καθώς ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό προαιρετικά ζητούνται τρόφιμα μακράς διάρκειας ή ό,τι άλλο θεωρεί ο καθένας ότι θα βοηθήσει τις οικογένειες που το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» φροντίζει. Το Ίδρυμα καλεί , με κάθε ευκαιρία, τους συμπολίτες μας, να βοηθούν συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια