Η Ομάδα Γυναικών Άργους διοργανώνει συζήτηση για τα προβλήματα των γυναικών την εποχή της κρίσης

19 Likes
27 Shares
0 Comments

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και την ολοκλήρωση των εργασιών του 12ου συνεδρίου της ομοσπονδίας η Ομάδα Γυναικών Άργους (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να κουβεντιάσουν τα ιδιαίτερα προβλήματά τους, την εποχή της οικονομικής κρίσης.

 

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μμ, στο Stretto Café (πρώην Μήλιας) στο Άργος και θα περιλαμβάνει και προβολή τμήματος της σπονδυλωτής κουβανέζικης ταινίας «Λουτσία».

 

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμπλήρωσε 40 χρόνια αγώνων για την ισοτιμία και την χειραφέτησή της γυναίκας σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της. Η ανισοτιμία εις βάρος της γυναίκας, ζει και βασιλεύει στη σημερινή κοινωνία της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι αυτό είναι πρόβλημα κοινωνικό, γέννημα της εκμεταλλευτικής κοινωνίας.

Όσο η μόρφωση, η εργασία, η μητρότητα, θεωρούνται ατομική υπόθεση και τα πάντα μετρώνται με το κέρδος των επιχειρηματικών κολοσσών, θα είμαστε διπλά καταπιεσμένες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.