Ο Γ. Μανιάτης ζητά απαντήσεις για τα σχολεία Λιμνών και Θερμησίας

 

Την επιστολή και τα επιχειρήματα των γονέων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λιμνών σχετικά με τη συγχώνευση του Δημοτικού με το Δημοτικό Σχολείο Ινάχου και την επιστολή του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Θερμησίας για τη συγχώνευση του Δημοτικού με το Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης, κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Κ. Γαβρόγλου, ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι γονείς.

 

 

3 σχόλια

  1. …..όταν στη βουλή φήφιζε το σχέδιο Αθηνά για την Παιδεία το σχέδιο Καλλικράτης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση …..τη λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση (που επικαιροποιήθηκε με την ψήφιση του 3ου μνημονίου.) ΔΕΝ καταλάβαινε οτί ψήφιζε συγχωνεύσεις σχολείων !!!
    …..τώρα κάνει ερωτήσεις για το πόπολο …μη χάσει κανά ψήφο …

  2. Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη δεν ήταν Κυβέρνηση το 2011 που έγιναν συγχωνεύσεις στα σχολεία εκατοντάδων χωριών? Τι έλεγε τότε και τι ερωτήσεις έκανε στους Υπουργούς ο Γιάννης?

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια