Απόφαση να κλείσει το σχολείο των Λιμνών – Αντίθετο το τοπικό συμβούλιο – Αναφορά στη Βουλή

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου με θέμα την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Λιμνών κατά της συγχώνευσης του εκεί Δημοτικού Σχολείου.

 

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

 

“Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο εκ των πρακτικού της υπ’ αρ. 19/2016 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Λιμνών όπου ομόφωνα καταγράφηκε η έντονη αντίθεση του Συμβουλίου στη σχεδιαζόμενη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Λιμνών και η διεκδίκηση της επέκτασης του σχολείου σε τριθέσιο με την εφαρμογή απογευματινής ενισχυτικής διδασκαλίας”.

 

Αρνητική απόφαση στο κλείσιμο του σχολείου πήρε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, όπως επίσης να μη συμβεί κάτι ανάλογο για το Δημοτικό Σχολείο των Μύλων. Τα δύο αυτά σχολεία προτείνει για κλείσιμο η Διεύθυνση α’βαθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας. Σε περίπτωση που τα δύο σχολεία κλείσουν, οι μαθητές των Λιμνών θα πηγαίνουν στον Ίναχο και οι μαθητές των Μύλων στο Κιβέρι.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια