Πρόστιμο στο ΚΤΕΛ Αργολίδας από την Περιφέρεια για μη τήρηση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών

Ρεπορτάζ: www.drt915.gr

 

Πρόστιμο επέβαλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου για μη καλή εκτέλεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών. Συγκεκριμένα οι κυρώσεις επεβλήθησαν από την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στο ΚΤΕΛ Αργολίδας για μη τήρηση δρομολογίων που αφορούσαν στη μεταφορά μαθητών στο Νηπιαγωγείο της Αρχαίας Επιδαύρου.

 

Το θέμα απασχόλησε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, για δεύτερη φορά και στη διάρκεια της συνεδρίασης ακούστηκε από την αρμόδια υπάλληλο της ΠΕ Αργολίδας οι καταγγελίες που είχαν από τη Διεύθυνση του Σχολείου, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Αργολίδας, ο οποίος είπε πως το πρόστιμο είναι άδικο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

 

Σύμφωνα, πάντως, με όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση, τόσο από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου, όσο και από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και μέλος της Επιτροπής Νίκο Πατσαρίνο υπάρχουν γενικότερα προβλήματα με την μεταφορά μαθητών στην Αργολίδα και μάλιστα θα δοθεί από τον κ.Πατσαρίνο κατάσταση στις υπηρεσίες με τα παράπονα που έχουν καταγραφεί.

 

Τελικά η επιτροπή, επειδή, όπως σημείωσε η κα.Νικολάκου, δεν είναι αρμόδια να αποφανθεί επί του θέματος, θα ζητήσει από τις υπηρεσίες να ξαναδούν το όλο θέμα, ενώ άσκησε κριτική και στον απόντα Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Γόντικα, για τον οποίο είπε πως κατηγορεί την Οικονομική Επιτροπή χωρίς να υπάρχει καμία ευθύνη στα μέλη της, αφού η Επιτροπή κάνει μόνο τις διαπραγματεύσεις και η παρακολούθηση των δρομολογίων γίνεται από τις υπηρεσίες και τις διευθύνσεις των σχολείων.

 

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα από τη συζήτηση που έγινε για το θέμα.

1 σχόλιο

  1. Την μοίρασε την πίτα ο τατουλης στην αργολιδα με τα σχολεία. Σειρά έχουν οι άλλοι νομοι…..Να πάτε να τον ξανά ψηφησητε κορόιδα! !!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια