Διάλογοι για το Θεό και τον άνθρωπο στο Άργος, με τον ιερέα Γ. Σελλή και τον καθηγητή Γ. Στείρη

 

Η απορία, η αμφισβήτηση, η έρευνα είναι έμφυτες ανθρώπινες τάσεις. Ανέκαθεν οι άνθρωποι ψάχνουν απαντήσεις για τον Θεό, τον κόσμο, τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Οι δύο βασικοί δρόμοι αναζήτησης είναι η πίστη και ο λόγος. Για αυτό, σε μια προσπάθεια ολόπλευρης και ενδελεχούς αναζήτησης, θα βρείτε συνομιλητές τον πατέρα Γεώργιο Σελλή (Θεολόγος, MΑ στη Φιλοσοφία) και τον επίκουρο καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γεώργιο Στείρη.

 

Αν σας βασανίζουν ερωτήματα, αν αναζητάτε απαντήσεις, αν όσα σκέφτεστε ή μάθατε δεν σας ικανοποιούν, αν θέλετε να δοκιμάσετε την ισχύ των πεποιθήσεών σας, μπορείτε να συμμετέχετε στους Ανοικτούς Διαλόγους για τον Θεό και τον Άνθρωπο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, στην οδό Πασχαλινοπούλου, στο Άργος.

 

Οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές στο γενικό κοινό και απευθύνονται σε όσους θέλουν να συζητήσουν για τα έσχατα ερωτήματα, ανοικτά και ανυπόκριτα, δίχως προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια