Χωρίς άδεια από καμία υπηρεσία, οι εργασίες στερέωσης του παραλιακού δρόμου στην Πλάκα Δρεπάνου

 

Τις ενστάσεις του σχετικά με τις εργασίες στερέωσης του παραλιακού δρόμου στην Πλάκα Δρεπάνου αναφέρει η ο δημοτικός σύμβουλος της «Άλλης Πρότασης» Μπάμπης Αντωνιάδης. Το έργο, μήκους 200 μέτρων, το οποίο ολοκληρώθηκε, κόστισε 34.831 ευρώ με Φ.Π.Α.  Ένα έργο που έγινε εντός αιγιαλού και παραλίας, χωρίς άδεια από καμία υπηρεσία.

 

Οι ενστάσεις της «Άλλης Πρότασης» για το έργο είχαν διατυπωθεί από την πρώτη στιγμή.  Σε δελτίο τύπου μάλιστα, στις 16 Ιουνίου, επεσήμαινε ότι «Η τοποθέτηση τσιμεντένιων όγκων για σταθεροποίηση  του δρόμου μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά με τον κυματισμό στην παραλία και το βυθό της θάλασσας»,  καταθέτοντας ταυτόχρονα εναλλακτική πρόταση.

 

Όπως λέει ο Μπ. Αντωνιάδης:

 

Οι ανεξέλεγκτες παρεμβάσεις στην ακτογραμμή κυρίως του πρώην δήμου Ασίνης έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα . Ένα παράδειγμα είναι η ακτογραμμή του Τολού και πιο πρόσφατα η αλλοίωση της ακτογραμμής στην Κάντια, με την κατασκευή του μόλου. Ας ελπίσουμε, για το καλό της παραλίας της Πλάκας, ότι θα διαψευστούμε.

 

Και μια ερώτηση: Δεν θα ήταν προτιμότερο τα χρήματα για το συγκεκριμένο έργο να είχαν δοθεί για την «Οριστική μελέτη αντιμετώπισης διάβρωσης ακτών Δ.Ε. Ασίνης», προκειμένου αυτή να ολοκληρωθεί συντομότερα και έπειτα να κάναμε έργα, με βάση τις προτάσεις της οριστικής μελέτης;

 

15171020_1372532079444240_7212404938282126112_n

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια