Συνεργασία της ΕΑΣ Αργολίδας με την κυπριακή ΚΕΑΝ για παραγωγή χυμών

 

Την εμπιστοσύνη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ΡΕΑ (ΕΑΣΑ-ΡΕΑ) κέρδισε η ΚΕΑΝ για την παραγωγή των προϊόντων της στη Κύπρο.

 

Μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της ΕΑΣΑ-ΡΕΑ πριν από δύο μήνες και την ολική καταστροφή μηχανημάτων, υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών και μετά από έρευνα για κατάλληλους συνεργάτες, η ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στράφηκε για βοήθεια προς την ΚΕΑΝ η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

 

Με λύσεις έκτακτης ανάγκης η συνεργασία έδρασε αστραπιαία για να μην υπάρχει κενό στην αγορά της μεγάλης γκάμας προϊόντων ΕΑΣΑ-ΡΕΑ στην Ελλάδα αλλά και Ελλήνων πελατών της με συμφωνίες φασόν.

 

e4dfce91c5ce6e2ba1c7b0e5b6c9d373«Τόσο η ανταπόκριση της TetraPak για την παραγωγή χαρτιού όσο και των άλλων συνεργατών σε πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας ήταν άμεση χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία τους με την ΚΕΑΝ. Η επιπλέον εργασία στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ αντιμετωπίστηκε με κάθε σοβαρότητα και το προσωπικό ανταποκρίθηκε με κάθε επαγγελματισμό στη πρόκληση, με αύξηση των βαρδιών και με τη συμμετοχή μιας ομάδας 6 έμπειρων τεχνικών από το Άργος που συμπλήρωσαν την ομάδα ΚΕΑΝ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΕΑΝ.

 

Η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση εργασιών σε μια πλειάδα συνεργατών στην Κύπρο σε όλη την αλυσίδα από την παραγωγή μέχρι και τη φόρτωση στο λιμάνι Λεμεσού.

 

«Η σχέση των δύο οργανισμών πάει πίσω στον χρόνο όταν η ΚΕΑΝ δραστηριοποιήθηκε στο Άργος με δικό της εργοστάσιο για τη χυμοποιήση των τοπικών φρέσκων εσπεριδοειδών, μετά την Τούρκικη εισβολή στη Κύπρο και την απώλεια του 60% των εσπεριδοειδών στη Μόρφου και Αμμόχωστο. Όταν η ΚΕΑΝ αποφάσισε να αποχωρήσει από το Άργος το εργοστάσιο ενοικιάστηκε από την ΕΑΣΑ ΡΕΑ», επισημαίνεται.

 

Αυτή τη στιγμή η ΚΕΑΝ παράγει χυμούς με 3 δικές της μάρκες εξυπηρετώντας συγκεκριμένους πελάτες ιδιαίτερα στη Κίνα.

 

Παράγει επίσης προϊόντα φασόν για 4 Κυπριακές μάρκες, για 1 Κινέζικη και 1 Ισπανική εταιρεία ενώ για την ΕΑΣΑ ΡΕΑ χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά για ακόμα 5 μάρκες.

 

«Μετά την πετυχημένη παρουσία της ΚΕΑΝ με αναβαθμισμένο περίπτερο στη έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL στο Παρίσι, τη σύσφιξη των δεσμών με υφιστάμενους πελάτες μας από τις 50 χώρες στις 5 ηπείρους και την εξασφάλιση νέων πελατών στη Κίνα, η ΚΕΑΝ θεωρείται παίκτης στην διεθνή αγορά παραγωγής χυμών», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής εξαγωγών της ΚΕΑΝ Ανδρέας Εργατούδης.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια