Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη στο Άργος

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου το νέο βιβλίο του Γιάννη Μανιάτη «Μεταρρυθμίσεις και Προοδευτικός Πατριωτισμός» με τους κκ Παντελή Καψή, Δημοσιογράφο, τον Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, και συντονίστρια τη Δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα.

 

Ο Γιάννης Μανιάτης μέσα από το βιβλίο του παρουσιάζει την προσωπική του πρόταση για το πώς η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Επίσης, αναφέρθηκε στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής από τη δημόσια διοίκηση και τη δικαιοσύνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος και πώς αυτές μπορούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας σε ένα νέο μοντέλο ολοκληρωμένης αξιοποίησης των εθνικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

 

Ακόμα, ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε για ένα σύγχρονο Προοδευτικό Πατριωτισμό που στηρίζεται στην Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης και θεσμικής ισοτιμίας στα διεθνή fora, στην κοινωνία που αξιοποιεί με εξωστρέφεια και κοσμοπολιτισμό τις δυνάμεις ολόκληρου του ελληνισμού και ασφαλώς στην αξιοποίηση της σημαντικής γεωπολιτικής θέσης της χώρας.

 

Οι δεκάδες ερωτήσεις και παρεμβάσεις, που έγιναν μετά τους κεντρικούς ομιλητές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός σύγχρονου, δυνατού, αυτοδύναμου προοδευτικού πολιτικού πόλου που θα στηρίξει την έξοδο της χώρας από την κρίση και θα αποτελέσει πρόταση εξουσίας.

 

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο Π. Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Γ. Ανδριανός, Βουλευτής ΝΔ, ο Τ. Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, ο Α. Πουλάς, Περιφερειακός σύμβουλος, ο Γ. Καχριμάνης, Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων, ο Φ. Δαμούλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ο Φ. Κολεβέντης, Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Άργους και πολλοί φίλοι του Γιάννη Μανιάτη.

 

050

 

060

 

076

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια