Τι λέει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σχετικά με την ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στα Ίρια

 

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα των Ιρίων το Σάββατο 29 Οκτωβρίου για το θέμα που έχει ανακύψει με την ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

 

Στη συνάντηση που συμμετείχαν οι αρχές του τόπου, οι βουλευτές του νομού, οι κάτοικοι και επαγγελματίες των Ιρίων ο κ. Κωστούρος τόνισε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο αν και πότε θα εγκατασταθούν μετανάστες στην περιοχή και πως το θέμα δεν προσφέρεται για λαϊκισμούς και προσωπική πολιτική εκμετάλλευση.

 

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι αν και δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου και δεν ερωτάται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ο Δήμος θα είναι στις επάλξεις για κάθε εξέλιξη του θέματος και φυσικά αλληλέγγυος στο πλευρό των δημοτών.

 

Μίλησε για λήψη όλων εκείνων των απαραίτητων μέτρων που θα πρέπει να υπάρχουν σε τυχόν εξέλιξη του θέματος. Μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία ,την ασφάλεια, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, τον τουριστικό χαρακτήρα του τόπου (χρονοδιάγραμμα παραμονής) και την ήρεμη ζωή των κατοίκων.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια