ΛΑ.Ε. Αργολίδας: Η ΝΔ «παίρνει γραμμή» από τον Καμπόσο – Διχαστικός και φασιστικός ο κατήφορός του

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Η αντικομμουνιστική υστερία και η μισαλλοδοξία καλά κρατεί.

 

Γίναμε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα, μιας ανιστόρητης επίθεσης απέναντι στον κομμουνισμό και στους κομμουνιστές από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. (Άδωνη Γεωργιάδη).

 

Φαίνεται ότι η Ν.Δ. «παίρνει γραμμή» από τον Δήμαρχο Άργου – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, ο οποίος μετά το επίσης ανιστόρητο και εμετικό του παραλήρημα απέναντι στην Εθνική Αντίσταση και στους αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για την εκδίωξη του φασισμού από την πατρίδα μας, λέγοντας: «οι δικοί μας πολεμούσαν στην Μέση Ανατολή και αυτοί από πίσω είχαν βρει το μαντρί ξέφραγο και σφάζαν αβέρτα ανθρώπους για να εγκαταστήσουν αυτό που εγκατέστησαν οι άλλες χώρες. Εκεί οι γυναίκες τους γίνανε πουτάνες»!

 

Ο αιρετός δήμαρχος Άργους – Μυκηνών δεν σταμάτησε τον διχαστικό και φασιστικό του κατήφορο στις δηλώσεις αυτές, αλλά συνέχισε πριν από λίγες μέρες ζητώντας την αρωγή του στρατού στην διαφύλαξη της τάξης στον Δήμο Άργους – Μυκηνών!

 

Φαίνεται να θέλει να μονιμοποιήσει τις εμφανίσεις του με στολή παραλλαγής;

 

Ή ίσως να θέλει να φορέσει και στολή εξόδου;

 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει.

 

Δηλώσεις που ούτε οι δοτοί δήμαρχοι της χούντας δεν έκαναν, όταν βγαίνουν από το στόμα του απόγονου του Μ. Αλεξάνδρου ούτε έκπληξη δεν προκαλούν.

 

Πραγματικά αν είχε λήξει η θητεία του και δίδασκε σε σχολείο της περιοχής θα του εμπιστευόμασταν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας…

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ