Επανεξελέγη ο Παναγιώτης Μακρής στο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ

 

Στην τακτική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Αργολίδας Παναγιώτης Μακρής επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας.

 

Οι επαγγελματίες, βιοτέχνες έμποροι, συμμετείχαν με τους 220 αντιπροσώπους τους απ’ όλη την χώρα, με τις 70 τοπικές και τις 30 κλαδικές Ομοσπονδίες τους, τις 1.250 πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τα 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα), στο 48ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., για την ανάδειξη των Οργάνων διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

 

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας εξελέγη με την παράταξη Α.Σ.Κ.Ε.Β.Ε. (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ) η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όπως επισημαίνει ο κ. Μακρής: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μόνο . Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με γεμίζει ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι . Θα είμαι συνεπής στις θέσεις και στις προτάσεις των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και θα αγωνιστώ για αυτές».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια