«Σουρωτήρι» το κλειστό της Νέας Κίου – Δεν έγινε το παιχνίδι του Διομήδη, έσταζαν νερά στο παρκέ

13 Likes
29 Shares
0 Comments

 

To παιχνίδι της Α1 του χάντμπολ ανάμεσα στο Διομήδη και το Δούκα δεν έγινε, επειδή το παρκέ στο κλειστό της Νέας Κίου είχε νερά τα οποία έτρεχαν από τη σκεπή λόγω της βροχής. Οι διαιτητές βλέποντας την επικινδυνότητα του αγωνιστικού χώρου και τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν οι αθλητές, το ανέβαλανγια σήμερα Κυριακή, την ίδια ώρα.

 

Το ερώτημα είναι αν ήταν η πρώτη φορά που έσταζε το γήπεδο και αν οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα από παλαιότερα. Τέτοιες καταστάσεις αποτελούν δυσφήμιση τόσο για τον Διομήδη όσο και για το Δήμο Άργους – Μυκηνών!

 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης Γιώργος Τσάμος και Άγγελος Φωκίτης έγραψαν στο φύλλο αγώνα:

«Ο αγώνας αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου: Στην μία περιοχή του τέρματος πάνω στα έξι μέτρα έσταζε το γήπεδο μετά από την συνεχιζόμενη από το πρωί βροχή και ως εκ τούτου το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων, η αναμέτρηση θα πρέπει να επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο με τα ίδια στελέχη και τις ίδιες συνθέσεις».

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.