Έριξαν φόλα σε σκυλί στο Κουρτάκι επειδή …λέρωνε το γκαζόν!

 

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, η σκυλίτσα της φωτογραφίας ζούσε στο Κουρτάκι. Ήσυχη, χωρίς να γαβγίζει, χωρίς να πειράζει κανέναν. Αν και πεινασμένη και διψασμένη, δεν επιτέθηκε ποτέ σε κανέναν. Κάπου – κάπου επισκεπτόταν και την παιδική χαρά του χωριού.

 

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του φιλοζωικού συλλόγου Άργους «Λάιζα», οι κάτοικοι του χωριού δεν την ήθελαν να τριγυρίζει εκεί γιατί έπαιζε στο γρασίδι και έκανε την ανάγκη της. Αποφάσισαν να μην της δίνουν τροφή και νερό ώστε, πεινασμένη και διψασμένη, να τους αδειάσει τη γωνιά.

 

Κάποια κυρία, ειδοποίησε τη «Λάιζα» ώστε να βοηθηθεί το αδύναμο σκυλί. «Τρέξαμε για βοήθεια, μόλις την ταϊσαμε για πρώτη φορά έτρωγε πολύ γρήγορα και φαινόταν ότι πεινούσε πάρα πολύ»…

 

Οι άνθρωποι του φιλοζωικού συλλόγου είχαν σκοπό να δώσουν για υιοθεσία το ήσυχο σκυλάκι, αλλά μέχρι να βρεθεί ιδιοκτήτης αποφάσισαν να το αφήσουν εκεί και να συνεχίσουν να το περιποιούνται καθημερινά, δίνοντάς του φαγητό και νερό. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι κάποιος (ή κάποιοι) βλέποντας ότι το σκυλί βρίσκει και πάλι τις δυνάμεις του, θα το δηλητηρίαζαν. Μόνο και μόνο επειδή λέρωνε το γκαζόν…

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια