Ο Γ. Γκιόλας έβγαλε δελτίο τύπου για τα …βραβεία του διαγωνισμού κεραμιστών –αγγειοπλαστών (!)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ

 

Από το γραφείο του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κεραμικής έτους 2016 με την αξιολόγηση των έργων που υπέβαλλαν καλλιτέχνες- κεραμίστες από όλη την Ελλάδα( και από την Αργολίδα) . Ο Διαγωνισμός οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών -ΠΕΚΑ και φέτος διανύουμε το 54ο έτος επιτυχημένων διοργανώσεων οι οποίες αποτελούν σημαντικότατο πολιτιστικό θεσμό και το κορυφαίο γεγονός στην κεραμική τέχνη.

 

” Όλα αυτά τα χρόνια μέσω του διαγωνισμού ενάντια σε κάθε λογής αντιξοότητα η ΠΕΚΑ δίνει την ευκαιρία σε νέους κεραμίστες αλλά και σε ήδη καταξιωμένους να έρθουν σε επαφή και να προτείνουν νέες προσεγγίσεις, νέες φόρμες και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αρχαιότερης των τεχνών” τονίζει ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας που χαρακτηρίζει σημαντικό θεσμό τον εν λόγω διαγωνισμό.

 

Τα βραβεία του φετινού διαγωνισμού, σύμφωνα με την απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι:

 

keramiki-texni

 

Απονεμήθηκαν επίσης έπαινοι στους καλλιτέχνες Αναστασίου Δημήτρη, Παπαδοπούλου Χριστίνα και Χριστοδούλου Γαβριέλλα.

 

Όλα τα έργα που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό θα παρουσιαστούν στην 54η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την 12η Νοεμβρίου στο σπίτι της κεραμικής, Κηφισίας 207 Μαρούσι.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και αναλυτικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων θα βρείτε στο site της ΠΕΚΑ http://enosi-keramiston-aggeioplaston.blogspot.gr/

 

Η ΠΕΚΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους καλλιτέχνες κεραμίστες που συμμετείχαν αλλά και την κριτική επιτροπή για το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά της.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια