Ο «Μορέας» προς Δήμο Ναυπλιέων για τις πινακίδες: Αναφέρεστε σε περιοχή άλλης εταιρείας – Eμείς αναγράφουμε το Ναύπλιο!

 

Σε λάθος παραλήπτη έστειλε ο Δήμος Ναυπλιέων τη διαμαρτυρία για την έλλειψη πινακίδων σήμανσης που να αναγράφουν «προς Ναύπλιο». Οι δρόμοι που αναφέρεται δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της εταιρείας «Μορέας».

 

Όπως αναφέρει ο Γεώργιος Συριανός, Γενικός Διευθυντής του «Μορέα» σε απαντητική του επιστολή, στα σημεία που αυτός εποπτεύει (στον ανισόπεδο Κόμβο Αρχαίας Νεμέας στον Ανισόπεδο Κόμβο Στέρνας), υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες:
“Η σήμανση προορισμών επί των ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και Κορίνθου-Πατρών, την οποία επίσης αναφέρετε στην επιστολή σας, βρίσκεται εκτός των ορίων του Έργου Παραχώρησης και, κατά συνέπεια, η Εταιρεία μας δεν έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα επ’ αυτής.

 

Ως εκ τούτου, ο ισχυρισμός σας όπως επί λέξει αναφέρεται στην επιστολή σας : «Ο αποκλεισμός του Δήμου Ναυπλιέων από τη σήμανση στο εθνικό οδικό δίκτυο που εποπτεύεται από τη ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., μόνο σκοπιμότητα μπορεί να υποκρύπτει …» είναι παντελώς ανακριβής και άδικος, πολλώ δε μάλλον όταν απευθύνεται στην Εταιρεία μας, η οποία, επί σειράν ετών και άνευ ανταλλαγμάτων, στέκεται έμπρακτα αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις και τις ανάγκες του Δήμου Ναυπλιέων”.

 

moreas-elepi-_1_custom

 

moreas-elepi-_2_custom

 

moreas-elepi-_4_custom

 

moreas-elepi-_5_custom

 

moreas-elepi-_5_custom

2 σχόλια

  1. Από γκάφα σε γκάφα ο Δήμαρχος. Μία για τους “πρόσφυγες” που τάχα μου ήξερε λεπτομέρειες και ενημέρωνε τις άλλες παρατάξεις, μία για τις πινακίδες που ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλης εταιρίας. Περιμένουμε να τριτώσει το κακό.

  2. Δεν ξέρουν πως να έρθουν οι Αθηναίοι που τόσα χρόνια κάθε τριήμερο τουλάχιστον είναι στα μέρη μας. Μπράβο κ. Κωστούρο
    πολύ καλά κάνατε που θέσατε αυτό το ζήτημα. Να βλέπει ο κόσμος οτι δουλευετε και δεν κάθεστε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς . Εδώ ο κόσμος καίγεται κι η πινακίδα χτενίζεται

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια