Επέστρεψε στην παλιά της θέση η λαϊκή αγορά του Άργους

 

Στην πλατεία Δημοκρατίας, εκεί που στεγαζόταν για περισσότερο από έναν αιώνα, επέστρεψε την Τετάρτη19 Οκτωβρίου η λαϊκή αγορά του Άργους. Τους τελευταίους 11 μήνες, λόγω των έργων της Ανάπλασης είχε μεταφερθεί στις οδούς Φείδωνος και Καλλέργη.

 

Οι πωλητές αγροτικών ειδών, προμηθευμένοι με το ειδικό πλαστικό δάπεδο για να αποφευχθούν οι λεκέδες, έχουν μεταφερθεί στο βόρειο τμήμα και οι πωλητές βιομηχανικών ειδών (πολύ πιο …πυκνοκατοικημένοι) στο νότιο.

 

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι πωλητές εξέφρασαν τη δυσφορία τους επειδή από το Δήμο τους αλλάχθηκε η θέση που κατείχαν στο παρελθόν και θεωρούν ότι αυτό έγινε εσκεμμένα για να εξυπηρετηθούν οι «ημέτεροι» παίρνοντας πιο προνομιακές θέσεις.

 

Τα έργα φυσικά δεν έχουν ολοκληρωθεί στην πλατεία και χρειάζεται προσοχή καθώς φρεάτια δίπλα από το χώρο που γίνεται η λαϊκή παραμένουν ανοιχτά. Στη βόρεια πλευρά, μεταξύ των παρτεριών με τις ελιές και της Νεοκλασικής Αγοράς, είχαν βρει πάρκινγκ ΙΧ αυτοκίνητα και μηχανάκια.

 

dsc_0004

 

dsc_0005

 

dsc_0007

 

dsc_0010

 

dsc_0012

 

dsc_0025

 

dsc_0021

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια