Εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές από τον “Παλαμήδη”

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές των σχολείων του Δήμου Ναυπλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας.

 

Υπεύθυνη εκ μέρους του Συλλόγου είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Τίνα Γκιόλα, η οποία και ξεναγεί τους μαθητές στο φωτογραφικό αρχείο του “Παλαμήδη”.

 

Οι επί μέρους δράσεις των προγραμμάτων περιλαμβάνουν :

 

1. “Γνωρίζω την πόλη μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Συλλόγου”.

2. “Περπατώ και γνωρίζω την πόλη”.

· Περιήγηση στην Πύλη των Τόρων, στα Βραχατέικα, στον Ψαρομαχαλά.

· Περιήγηση στην οδό Σταϊκοπούλου, στον Μεγάλο Δρόμο, στις πλατείες της πόλης.

· Τοπικά επαγγέλματα. Επισκέψεις σε παραδοσιακά σπίτια του Ναυπλίου. Επίσκεψη στο μουσείο ποτοποιίας Καρώνη και σε οικία με παραδοσιακό αργαλειό.

 

Με τον Σύλλογο έχουν επικοινωνήσει οι υπεύθυνοι των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, οι οποίοι και έχουν καταρτίσει τα ανάλογα προγράμματα.

 

Σχολεία που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 27520-24520 και την κυρία Τίνα Γκιόλα στο τηλέφωνο 6974993433.

 

Οι εργασίες των μαθητών των σχολείων που θα συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορούν να παρουσιάζονται ή να εκτίθενται στην αίθουσα πολιτισμού του Συλλόγου.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια