Το Δ.Σ. Άργους συζητά για τροποποίηση της μελέτης της Ανάπλασης – Τα υπόλοιπα θέματα

 

Η τροποποίηση της μελέτης της Ανάπλασης είναι ένα από τα 9 θέματα που περιλαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών που θα γίνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου (8 μμ).

 

Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1. Περί επαναφοράς του τόπου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Άργους στην Πλατεία Δημοκρατίας (αρχική της θέση) – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος

 

2. Περί κατανομής θέσεων μεταξύ των δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών της Λαϊκής Αγοράς Άργους στον χώρο της Πλατείας Δημοκρατίας – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος.

 

3. Περί εγκρίσεως τροποποιήσεως της μελέτης του έργου: «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους και Καταγραφή – Βελτίωση Αστικής Κινητικότητας και Ασφάλειας Κίνησης Πεζών» – εισηγήτρια η κ. Β. Ρέντα.

 

4. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους-Μυκηνών οικονομικού έτους 2016 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

 

5. Περί αποδοχής χρηματοδοτήσεως του Δήμου Άργους – Μυκηνών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (Σ.Α.Ε. 055) από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης- εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

 

6. Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 35 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Άργους – εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς.

 

7. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την κάλυψη δαπάνης στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

 

8. Περί προτάσεως του Δήμου Αμφιλοχίας για αδελφοποίηση με το Δήμο Άργους –Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς.

 

9. Περί υπογραφής της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)» – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

 

 

1 σχόλιο

  1. Για το πρώτο θέμα: Ακόμη δεν παραδόθηκε το έργο και η δημοτική αρχή θέλει να παναφέρει την λαική αγορά πάνω στην πλατεία δημοκρατίας. Όταν ξεκινούσε το έργο δεν είχε σχεδιαστεί η θέση της λαικής αγοράς; Η λογική του καραγκιόζη και εδώ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια