Ο Βασίλης Νίκας ανοίγει το «Φάκελο Πορτοκάλι» με στόχο την προβολή, προώθηση και κατανάλωσή του

 

Ο αρχιτέκτονας – μηχανικός (και πρώην αντινομάρχης) Βασίλης Νίκας ανοίγει το «Φάκελο Πορτοκάλι» για την Αργολίδα με στόχο τη σωστή προώθησή του. Αναφέρει μια παλιά δράση της Νομαρχίας για την προβολή, προώθηση – κατανάλωση του πορτοκαλιού:

 

Ανοίγω ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και παρακαλώ να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες προβολής και προώθησης του πορτοκαλιού.

 

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος το πορτοκάλι ήταν το χρηματιστήριο της Αργολίδας.
Και όταν πάει καλά το πορτοκάλι πάμε καλά όλοι μας.

 

Σαν πρώτη φάση αναφέρω μια παλιά δράση της Νομαρχίας και την επαναφέρω:

 

Η Νομαρχία Αργολίδας το 2007 έκανε κίνηση παρότρυνσης και ευαισθητοποίησης των τοπικών καταστηματαρχών ειδικά στις τουριστικές περιοχές για την προβολή και ενημέρωση,περισσότερο των επισκεπτών του νομού μας για να πίνουν ΦΡΕΣΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

 

Για το λόγο αυτό τυπώθηκε διαφημιστικό έντυπο με κείμενο ενημέρωσης, στα ελληνικά και στα αγγλικά και το τοποθέτησε σε ειδικά πλαίσια τα οποία τα μοίρασε σε πολλές καφετέριες για τοποθέτηση τους στα τραπέζια.

 

Είναι απαράδεκτο να διαφημίζονται ξένα προϊόντα (καφές – μπύρα κ.α.) και όχι η παραγωγή μας.
Ο σκοπός ήταν η προβολή και προώθηση – κατανάλωση του πορτοκαλιού και να μάθει ο επισκέπτης ότι βρίσκεται στην περιοχή παραγωγής του και να μην του προσφέρουν τυποποιημένους χυμούς.

 

Προτείνω σε κάθε νέα σοδειά να τοποθετούνται παρόμοια σταντ σε όλα τα καταστήματα και να γίνεται ανάρτηση αφισών στις προθήκες των καταστημάτων με λογότυπο

«Η ΝΕΑ ΣΟΔΕΙΑ ΧΡΥΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ»
«ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

portokali

3 σχόλια

  1. Σωτ. Λιολιτσας. Στην αγορά;τα πορτοκάλια πωλούνται 50 ή 70 λεπτά το κιλό, εννοώ τα βαλέντσια. Βγάζεις με τα παγάκια το καλοκαίρι 2 ποτήρια χυμό. Το ποτήρι το πωλούν 3 έως 4 ευρώ, δηλαδή από 60 λεπτα αγορά, πουλιέται 7 έως 8 ευρώ΄1000 τα εκατό . Ε ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Πρέπει να πουλιέται 2 ευρώ

  2. ΚΑΛΉ Ή ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΏΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΜΑΣ

    ΥΓ. ΝΑΙ ΜΙΛΆΩ ΣΟΒΑΡΑ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια