Στις Βρυξέλλες για το «Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα» βρίσκεται ο Δ. Καμπόσος

Δελτίο τύπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Καμπόσος, ώστε να παρευρεθεί στις εργασίες του συνεδρίου «Υποστήριξη των κλιματικών λύσεων –Σύμφωνο των Δημάρχων για το κλίμα και την ενέργεια στην πράξη: προσαρμογή στο προσκήνιο».

 

Το Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, θεωρείται ως η μεγαλύτερη αστική πρωτοβουλία για το κλίμα και την ενέργεια παγκοσμίως, ενώνει χιλιάδες τοπικές και περιφερειακές αρχές που δεσμεύονται οικειοθελώς να υλοποιήσουν τους στόχους της ΕΕ για το κλίμα και την ενέργεια στην επικράτειά τους.

 

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Άργους – Μυκηνών έχει αναλάβει την υλοποίηση μιας σειράς έργων όπου βασικός στόχος είναι η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2020 κατά 20%.

 

(Φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες)

4 σχόλια

  1. Θα αναφερθεί με επιστημονικά στοιχεία πως κατάφερε να αλλάξει το μικροκλίμα στην πλατεία του Άργους . Όταν η ευρύτερη περιοχή έχει 40 c , στην πλατεία χρειάζεται ζακέτα ντάλα καλοκαιριού . Α ρε ταγάρι .

    • Ευχαριστώ για τον επιθετικό προσδιορισμό του ταγαριου φιλε -φίλη μου. Έχω να κάνω μια παρατήρηση και μια πρόταση. Παρατήρηση επιστημονικός λόγος και ΚΑΜΠΟΣΟΣ έννοιες ασύμπτωτες. Πρόταση : εφόσον στο ποταμάκι χρειάζεσαι οπως λες ζακέτες το καλοκαίρι γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμα του Καναδά όπου πλησίον των καταρρακτών του Νιαγάρα νοικιάζουν αδιάβροχα αμπαχωνα…. Να μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να νοικιάζουν τα καφέ της λίμνης ζακέτες … τι λες Ευρωπαία μου , πρωτευουσιανα μου Άρια ;

  2. Απορία ψαλτου : Σε τι γλώσσα θα μιλάει και θα ακουει ο Τιτάνας Δήμαρχος μας ; Στα κορακίστικα ; Ειναι να γελά κανείς για μια πόλη που φιλοδοξεί να αποτελεσει πόλο έλξης λογω της ιστορικότητας της να έχει για Δήμαρχο έναν …. Βλαχοδημαρχο ….. που φωτογραφίζεται με κομπασμό κιόλας !!!! Ο Δήμαρχος μας πρεπει να ειναι (οπως παντού) ο καλύτερος πρεσβευτής μας… Εκεί τι θα τους δείξει (για να πει αποκλείεται) το νέο τεύχος του δημότη ;;;;;

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια