Κωστούρος: Απών δήλωσε ο κ. Γραμματικόπουλος από την υπεράσπιση των δημοτικών συμφερόντων

 

Ανακοίνωση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στην ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστου Γραμματικόπουλου

Ένα τόσο σοβαρό θέμα, από τα σοβαρότερα ίσως, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων μόνο αφορμή για μικροπολιτική και λαϊκισμούς δεν θα μπορούσε να αποτελεί.
Αυτονόητο είναι ότι απαιτούσε τουλάχιστον σεβασμό προς τους δημότες ,δείχνοντάς τους την ευθύνη που Θα έπρεπε να επιδείξουν όλοι ,από την οποιαδήποτε θέση βρίσκεται ο καθένας.

 

Μοναδικό κριτήριο στην αντιμετώπιση της διαχείρισης των απορριμμάτων από την πρώτη στιγμή ήταν και θα παραμείνει το απόλυτο συμφέρον των δημοτών.

Κάθε κίνηση έγινε με γνώμονα να διασαφηνιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, όπως συνεργασία ΔΕΥΑΝ – ΔΕΥΑΡΜ, προκειμένου να προχωρήσει η προγραμματική σύμβαση με τον γειτονικό Δήμο.

 

Δυστυχώς, όμως για ακόμα μία φορά το παραλήρημα του κ. Γραμματικόπουλου έδειξε πόσο δεν υπάρχει επίγνωση του σημαντικού ρόλου της αντιπολίτευσης στη λειτουργία του Δήμου.

 

Σε αντίθεση με τους εκπροσώπους των άλλων δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι στάθηκαν σοβαρά στο θέμα, ο κ. Γραμματικόπουλος προέβη σε μια παράλογη φλυαρία, προκαλώντας με μικροπρεπείς ερωτήσεις και παλαιοκομματικές τακτικές, δείχνοντας έτσι την έλλειψη γνώσης ,την μόνιμη αδυναμία κατάθεση πρότασης, την ανύπαρκτη διάθεση για λύση του προβλήματος. Μοναδική του στόχευση η προσωπική του προβολή και η εξυπηρέτηση συμφερόντων και μικροεγωισμών.

 

Και φυσικά η θετική ψήφος του για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων απλά επιβεβαίωσε το λάθος χειρισμό του και την αποδοχή των όσων καταδίκαζε καθ’όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

 

Ευελπιστούμε στο μέλλον στην αποφυγή αντίστοιχων ευτελών συμπεριφορών και στην ύπαρξη ανθρώπινης και πολιτικής συνείδησης.

 

Υ .Γ.: Η σημερινή ανακοίνωση φανερώνει πόσο ΑΠΩΝ τελικά ήταν ο κ. Γραμματικόπουλος από το Δ.Σ. και απλά ήθελε να δείξει σε αυτούς που του είπαν τι θα πει και τι θα κάνει τη «συνέπειά» του απέναντί τους.

Τον καλούμε να επανέλθει άμεσα στο δρόμο της προάσπισης των συμφερόντων των δημοτών του δήμου Ναυπλιέων …… τους το οφείλει άλλωστε.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια