Ανδριανός στη Βουλή: Να τοποθετηθούν άμεσα πινακίδες σήμανσης για Ναύπλιο, Άργος, Μυκήνες στις εθνικές οδούς

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή και τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη, με θέμα την ανάγκη άμεσης τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης για το Ναύπλιο, το Άργος και τις Μυκήνες στον κόμβο των Εθνικών οδών Κορίνθου-Τριπόλεως και Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών.

 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

 

Με την παρούσα Ερώτηση, επανέρχομαι στο επιτακτικό ζήτημα της άμεσης τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης για το Ναύπλιο, το Άργος και τις Μυκήνες στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως και Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, όπου σήμερα απουσιάζουν, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα, ιδίως στους πολυάριθμους επισκέπτες των περιοχών της Αργολίδας. Επισημαίνω ότι η μοναδική σήμανση είναι με πινακίδες μικρών διαστάσεων λίγο πριν την έξοδο στους κόμβους Νεμέας και Στέρνας.

 

Τούτων δοθέντων, ερωτώνται οι Υπουργοί: Σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προβούν ώστε να τοποθετηθούν από τις εταιρίες στις οποίες έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των οδών, πινακίδες σήμανσης για το Ναύπλιο το Άργος και τις Μυκήνες στον κόμβο των Εθνικών οδών Κορίνθου-Τριπόλεως και Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια