Ο Κωστούρος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη ΜΟΡΕΑΣ για την έλλειψη πινακίδων “προς Ναύπλιο”

 

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος προς την ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ, για την παντελή έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, προς την πόλη του Ναυπλίου στο εθνικό οδικό δίκτυο Κορίνθου – Τριπόλεως και Κορίνθου – Πατρών.

 

Στην επιστολή αναφέρεται:

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά την παρούσα επιστολή και μετά από καταγγελίες επισκεπτών αλλά και αυτοψία της υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε, η έλλειψη πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης, στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου και Κορίνθου-Τριπόλεως με αναφορά στην πόλη του Ναυπλίου τόσο για τον εντοπισμό της κατεύθυνσης της όσο και της χιλιομετρικής της απόστασης.

Ο αποκλεισμός του δήμου Ναυπλιέων από την σήμανση στο εθνικό οδικό δίκτυο το οποίο εποπτεύεται από την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ, μόνο σκοπιμότητα μπορεί να υποκρύπτει, που οδηγεί στην υποβάθμισή της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας, του δεύτερου πιο δημοφιλή τουριστικού προορισμού της Ελλάδος, και φυσικά ολόκληρου του Δήμου Ναυπλιέων και γι αυτό μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Για τους παραπάνω λόγους, κρίνεται αναγκαία η άμεση τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης, με την αναγραφή «Ναύπλιο» στα σημεία σήμανσης της εθνικής οδού Κορίνθου -Τριπόλεως και Κορίνθου- Πατρών, προκειμένου να αποτραπεί μια δυσμενής εξέλιξη, η οποία θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις για την πόλη του Ναυπλίου και την αναβάθμιση της, την οποία επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς, που δικαιολογημένα θεωρούν την πρωτεύουσα του νομού, το Ναύπλιο, ως σημείο ανάπτυξης της Αργολίδας.

 

1 σχόλιο

  1. Μάλλον ο Καμπόσος και όχι ο Κωστούρος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί στον Μορέα. Σε άλλα σημεία αυτού του αυτοκινητόδρομου υπάρχουν πινακίδες που δείχνουν προς Ναύπλιο, αλλά καμία προς Άργος. Πώς θα επισκεφθούν οι τουρίστες τη λίμνη?

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια