Ιδιώτης αντικατέστησε τα λιωμένα λάστιχα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Αργολίδας με καινούργια!

43 Likes
492 Shares
3 Comments

 

Το περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και δείχνει την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας:

 

Οδηγός ασθενοφόρου του είχε πάει σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Ναύπλιο (NRG Sports Δαγρές) για να ψωνίσει. Πιάνοντας κουβέντα με τον ιδιοκτήτη, του ανέφερε πως τα λάστιχα του ασθενοφόρου έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα, έχουν κυριολεκτικά λιώσει και τόσο ο ίδιος όσο και οι ασθενείς και οι συνοδοί τους διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήρε τηλέφωνο ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και του ζήτησε να γίνει η αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών με καινούργια. Το ποσό είναι περίπου 450 ευρώ…

 

Το περιστατικό, το μάθαμε από τρίτο πρόσωπο και όχι από τους πρωταγωνιστές. Το μεταφέρουμε με πλήρη βεβαιότητα ότι συνέβη και βέβαια όχι για διαφημιστικούς λόγους. Απλά θέλουμε να δείξουμε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σύστημα Υγείας της χώρας μας και να επικροτήσουμε την αξιέπαινη κίνηση ενός πολίτη.

 

 

 

3 Σχόλια
 • Ανώνυμος 8 Οκτωβρίου 2016

  Aμα δεν θέλατε διαφήμιση …δεν θα το επισημαίνατε στην είδηση σας!
  Παρόλα αυτα η πρωτοβουλία του ιδιώτη είναι προς τιμήν του και μακάρι όλοι να ευαισθητοποιηθούμε μιας και το κράτος αδιαφορεί!!!

  0

  0
 • Ανώνυμος 8 Οκτωβρίου 2016

  Φυσικά και πρέπει να διαφημιστεί και να στηριχτεί ο εν λόγω επαγγελματίας από την τοπική κοινωνία (αρκεί φυσικά να είναι αληθής η είδηση)

  0

  0
 • Ανώνυμος 7 Οκτωβρίου 2016

  Μπραβο του πολιτη..

  0

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.