Ρίχνουν δηλητηριασμένα δολώματα σε κυνηγόσκυλα στις Λίμνες…

32 Likes
21 Shares
2 Comments

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ναυπλίου κατέθεσε μήνυση-καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές για τη διασπορά δηλητηριασμένων δολωμάτων με θύματα πολλά κυνηγετικά σκυλιά στη περιοχή των Λιμνών στην Αργολίδα.

 

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία (η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωάννη Καλλιάνο:

 

«Αυτή η εγκληματική ενέργεια τα τελευταία χρόνια συμβαίνει συχνά σε διάφορες κυνηγετικές περιοχές του Νομού μας. Η αγανάκτηση των Κυνηγών είναι μεγάλη και φοβούμαστε μη πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να συνεργαστούμε και να πάρουν θέση για να σταματήσει το έγκλημα που συντελείται με θύματα τους κυνηγετικούς σκύλους και κατά συνέπεια τους ιδιοκτήτες-κυνηγούς».

 

 

 

 

2 Σχόλια
 • ΝΤΟΠΙΟΣ 5 Οκτωβρίου 2016

  ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι…..αφού όλοι ξέρουν ποιοι βάζουν τις φόλες αλλα μόκο, αντί να κατ’ονομασουν τα άτομα αυτά οι ΛΗΜΝΙΑΤΕΣ κάνουν γαργάρα τα συμβάντα, φόλες , πρόκες να σκάσουν λάστιχα περαστικών κυνηγών και μη, και όλα αυτά για ένα Λεπουρι.

  0

  0
 • Ανώνυμος 4 Οκτωβρίου 2016

  Κάτι ανάλογο έγινε το Σεπτέμβρη και στα Φίχτια. 15-20 αδέσποτοι σκύλοι εξοντώθηκαν μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Ανάλογη τύχη παραλίγο να είχαν 3-4 ακόμη δεσποζόμενα ζώα.

  0

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.