Γκιόλας: Δεν κλείνει το ΙΚΑ Κρανιδίου – Οι συντονισμένες κινήσεις πολιτών έφεραν αποτέλεσμα

39 Likes
25 Shares
1 Comments

 

Ευχάριστα τα νέα για το ΙΚΑ Κρανιδίου… Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διον. Καλαματιανός ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η απόφαση της υποδιοικήτριας του Ιδρύματος για κλείσιμο του υποκαταστήματος τηςΕρμιονίδας, το οποίο παραμένει και θα λειτουργεί όπως μέχρι σήμερα.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Διοικητή του ΙΚΑ, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΓιάνηςΓκιόλας, ο δήμαρχοςΕρμιονίδας Δημ. Σφυρής, ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρ. Μπαλαμπάνης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θαν. Πετράκος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων – και μέλος του ΕΚ. Ναυπλίου κ. Μαρκέλλα Μπίμπα.

 

Όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση το υποκατάστημα ΙΚΑ Κρανιδίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του όπως μέχρι σήμερα, με την ίδια στελέχωση, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όλης της επαρχίας, ενώ ο δήμος Ερμιονίδας θα φροντίσει για την εξεύρεση κτιρίου με μικρότερο μίσθωμα.

 

Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΓιάννηςΓκιόλας εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί με τις συντονισμένεςκινήσεις των παραγόντων της περιοχής και των πολιτώνεπετεύχθηκε ο στόχος (διατήρηση του υποκαταστήματος) για την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, εργαζόμενων και συνταξιούχων, της επαρχίας Ερμιονίδας, που θα απολαμβάνουν, όπως μέχρι τώρα, των υπηρεσιών του Ιδρύματος.

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Ανώνυμος 4 Οκτωβρίου 2016

    NA TO KΛΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ… ΗΡΩΑΣ Ο ΓΚΙΟΛΑΣ . ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.

    0

    0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.