3 κάλπες σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι για τις εκλογές του Επιμελητηρίου ζητά η “Αναπτυξιακή Δύναμη”

 

Ανακοίνωση του επιμελητηριακού συνδυασμού “Αναπτυξιακή Δύναμη”

 

Με αφορμή τις δημοσιεύσεις για ριζική μεταβολή του πλαισίου περί Επιμελητηρίων, είναι πιστεύουμε η κατάλληλη στιγμή να δεσμευτούμε όλοι, για την τοποθέτηση 3 καλπών στις επόμενες εκλογές, ώστε εύκολα να μπορέσουν να προσέλθουν όλοι οι συνάδελφοι.

 

Από τις προηγούμενες ήδη εκλογές, ζητούσαμε να υπάρξουν 3 κάλπες, κάτι που η παράταξη του κ. Δαμούλου αρνήθηκε με πρόσχημα το οικονομικό κόστος.

 

Επανερχόμαστε στην πρότασή μας, με αίτημα να τεθεί σαν θέμα ημερήσιας διάταξης στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο και να ληφθεί απόφαση επιτέλους, να διενεργηθούν οι επόμενες εκλογές με 3 κάλπες (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι).

 

Ήδη από πέρυσι χαιρετίσαμε τη συμφωνία του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου κ. Δημ. Μαγκλάρα με την δική μας πρόταση, που παραμένει σταθερή στη δημοκρατικότητα και την ευρεία συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρηματιών από ολόκληρη την Αργολίδα.

 

Διότι φυσικά δεν είμαστε εμείς που φοβόμαστε τη ευρεία συμμετοχή.

 

Θέλουμε όλοι να έρθουν να ψηφίσουν και να συμμετέχουν ενεργά για ένα Επιμελητήριο – εργαλείο για τον Επιχειρηματία. Επειδή σημασία έχει να υπάρξει όντως μεγάλη συμμετοχή, ειδικά σε μιά τόσο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τις Επιχειρήσεις.

 

Καλούμε τον κ. Δαμούλο ως Πρόεδρο σήμερα να φέρει το θέμα για 3 κάλπες (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι) στο επόμενο Δ.Σ. και να το υπερψηφίσει και αυτός και η παράταξή του.

 

Για την Αναπτυξιακή Δύναμη Χάρης Μαυράκης