Κωστούρος: Oι μικροεγωισμοί και η προχειρότητα δεν χωρούν στο θέμα των σκουπιδιών

21 Likes
21 Shares
0 Comments

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Επεσήμανε τη σοβαρότητα του θέματος, λέγοντας πως οι μικροεγωισμοί, οι μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και η προχειρότητα δεν χωρούν στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Αναφέρθηκε σε ασάφειες και σε γκρίζες ζώνες της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης. Όπως είπε, η επίτευξη της λειτουργίας του έργου απαιτεί μια σειρά στοχευμένων δράσεων με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι κενά και αμφιβολίες.

 

Αξιοσημείωτο είναι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος σε ό,τι λέγεται συνεργασία των δύο Δήμων, αναφέροντας ως παράδειγμα προς αποφυγή την συνεργασία μεταξύ ΔΕΥΑΝ – ΔΕΥΑΡ-Μ η οποία κατέληξε και βρίσκεται στην δικαστική οδό. Η υπεράσπιση των συμφερόντων των Δημοτών αποτελεί το “εργαλείο” που θα χρησιμοποιηθεί για τις καταλληλότερες ενέργειες όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.

 

Τη Δευτέρα σε συνάντηση στο Δημαρχείο Ναυπλίου ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τους αρχηγούς των παρατάξεων σχετικά με το θέμα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.