Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον «Παλαμήδειο Άθλο»

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για τη Διοργάνωση του «Παλαμηδείου Άθλου 2016» μέσα από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: nafpliocastlerun.gr .
Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε από τις 26/09/16 μέχρι τις 21/11/16.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την αγωνιστική άνοδο του κάστρου του Παλαμηδίου, η οποία στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,15 χλμ. καθόδου από το κάστρο αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο. Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους.

 

Ο αριθμός των συμμετοχών στον «Παλαμήδειο Άθλο- 5 χλμ.» είναι περιορισμένος και οι δρομείς θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

 

Τα όρια των συμμετοχών για το 2016 ορίστηκαν:
* 300 άτομα στον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ.,
* 400 άτομα στα 10 χλμ.
* και 1.000 άτομα στα 3 χλμ.

 

Αποφασίστηκε η δωρεάν συμμετοχή των Ναυπλιωτών που είναι άνεργοι, σε όποια κατηγορία αγώνα επιθυμούν. Επίσης, η ειδική οικογενειακή συμμετοχή καθώς και η ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας με την συγκέντρωση χρημάτων από την διάθεση των T-Shirt του αγώνα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια