Διαφημιστείτε κι εσείς στην αναπλασμένη πλατεία του Άργους!

36 Likes
53 Shares
2 Comments

 

Η υπό ανάπλαση πλατεία του Άργους, η οποία κόστισε (και θα κοστίσει) μερικά εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να τα βγάλει τα λεφτά της! Πώς; Με το ενοικιάζεται σε επιχειρήσεις για να διαφημιστούν…

 

Δεν ξέρουμε αν ο Δήμος θα εισπράξει κάποια χρήματα από την εγκατάσταση ενός σκέπαστρου, ενός αερόστατου και κάποιων αυτοκινήτων από ιδιωτική εταιρεία για να διαφημιστούν. Όμως ένα τέτοιο θέαμα προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική των δημοτών που για άλλες χρήσεις είχαν φανταστεί την πλατεία.

 

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα παρουσιάζουν τον τρόπο για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σας υγραέριο και μάλιστα, μόλις με 599 ευρώ!

 

Ένα ακόμη θέμα που δημιουργείται είναι με ενδεχόμενες φθορές στους κυβόλιθους, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε οποιονδήποτε λεκέ. Πριν από λίγες ημέρες, ο Δήμος είχε αναθέσει τον καθαρισμό των κυβόλιθων και των πλακών από τη λίγδα που είχαν δημιουργήσει τα κεριά των πιστών από την περιφορά των Επιταφίων, τα αναψυκτικά που είχαν χυθεί αλλά και τα λάδια που είχαν διαρρεύσει σε πρόσφατη έκθεση παλαιών αυτοκινήτων πάνω στην πλατεία.

Γ. Νικολόπουλος

diafim-2

diafim-1

2 Σχόλια
 • Ανώνυμος 1 Οκτωβρίου 2016

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…Γελάνε και οι κυβόλιθοι..

  0

  0
 • Ανώνυμος 1 Οκτωβρίου 2016

  Αυτό το προέβλεπε το σχέδιο της ανάπλασης;

  0

  0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.