Ανακοίνωση της παράταξης ΑΥ.Ρ.Α. (Κοκκινόπουλος, Δρούγκας) για το θέμα των σκουπιδιών

 

Ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων Ναυπλιέων Παντελή Κοκκινόπουλου και Δημοσθένη Δρούγκα για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων

 

Οι χθεσινές ανακοινώσεις των κ.κ. Δημάρχων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων, αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος των σκουπιδιών , που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τους δημότες των πόλεων μας.

 

Έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, σε όλους τους τόνους, την αναγκαιότητα επίλυσης του μεγάλου αυτού προβλήματος των δύο Δήμων του νομού μας.

 

Η δημοτική παράταξη «ΑΥ.Ρ.Α» έχει τοποθετήσει το πρόβλημα των απορριμμάτων και του νερού στην κορυφή των ζητημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή μας. Και είναι αυτός ο λόγος που έχουμε προκαλέσει τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να καταθέσουν μια πρόταση βιώσιμη και εφικτή και ταυτόχρονα οικονομικά και οικολογικά συμφέρουσα για τους πολίτες της περιοχής μας.

 

Η δημοτική μας παράταξη , χωρίς να είναι η συμπολιτευόμενη παράταξη, έχει καταθέσει εδώ και καιρό, την πρότασή της στην τοπική κοινωνία !

 

Αντ’ αυτού παρακολουθούμε διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων , και κωλοτούμπες που θα ζήλευαν και πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

 

Οι εμπλεκόμενοι φορείς της κεντρικής εξουσίας, της Περιφέρειας και των Δήμων ,αντί να δίνουν λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα περιορίζονται ο καθένας για δικούς του λόγους να ακονίζουν μαχαίρια για ίδιες πολιτικές υστεροφημίες και μικροπολιτικές βλέψεις.

 

Απαράδεκτο και επικίνδυνο !!

 

Το καταγγείλαμε στο παρελθόν, το καταγγέλλουμε και σήμερα .

 

Ένας πόλεμος δηλώσεων, κατηγοριών και προβλέψεων σαρώνουν το διαδίκτυο, που κανένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει στην επίλυση του προβλήματος.

 

Λυπούμαστε ειλικρινά , που ενώ η συζήτηση θα έπρεπε να λάβει χώρα στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ενημέρωση και τοποθετήσεις από τις δημοτικές παρατάξεις , τους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες, εξευτελίζεται και υποβαθμίζεται ,όχι τυχαία, εξωθεσμικά και στο Facebook.

 

Καταγγέλλουμε αυτή την μεθοδολογία.

Καταγγέλλουμε, επίσης, την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον κ. Κωστούρο, που καταστρατηγεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο τον εξουσιοδότησε (με δεδομένες τις δικές μας ενστάσεις) να συνάψει προγραμματική συμφωνία με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, για την δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων.

 

Έρχεται ο κ. Κωστούρος, σήμερα να καταργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τις αποφάσεις του , καταγγέλλοντας την προαναφερθείσα σύμβαση.

 

Ζητάμε άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με συμμετοχή των δημοτών και των εμπλεκόμενων φορέων.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Κοκκινόπουλος Παντελής
Δρούγκας Δημοσθένης

2 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια