Μπακέτος: Κύριε Κωστούρο, ο χρόνος σας τελείωσε…

 

Μιας και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δεν αναφέρει κανέναν συγκεκριμένο λόγο για τη διαγραφή συμβούλων από την παράταξη «Επόμενη Μέρα», ο διαγραφείς δημοτικός σύμβουλος Αδριανός Δήμας (Μπακέτος) επανέρχεται με νέα ανακοίνωση (που έχει τίτλο: κ. Κωστούρο ο χρόνος σας τελείωσε):

 

Μετά την απόφαση του Δημάρχου να με διαγράψει από τη δημοτική μας παράταξη και ύστερα από την γραπτή του ανακοίνωση στην οποία δεν ανέφερε κανένα συγκεκριμένο λόγο, τον κάλεσα να πει δημόσια την αιτία της διαγραφής μου χωρίς υπεκφυγές. Μέχρι σήμερα και με την πάροδο αρκετών ημερών, δεν έχει απαντήσει!

 

Γι αυτό λοιπόν, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου και να πω στους δημότες μας ότι τα αίτια της διαγραφής μου δεν ήταν προβλήματα και δυσλειτουργίες στην λαϊκή αγορά για την κατάσταση της οποίας ο νυν Δήμαρχος ήταν γνώστης όλα αυτά τα χρόνια ούτε θέματα αδιαφάνειας μιας και ποτέ μου δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Δήμο. Ο λόγος της διαγραφής μου ήταν ένας και μοναδικός όπως ακριβώς ειπώθηκε από τον Δήμαρχο στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης όπου ανήκα.

 

Τον λόγο πήρε αρχικώς ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος μετά από ένα δίλεπτο γενικολογιών σχετικά με τα έργα που έχει επιτύχει η δημοτική αρχή, ανέφερε:

 

«Είναι αποτυχία του Δημάρχου που πήρε στις τάξεις του τη δημοτική σύμβουλο της Αντιπολίτευσης κα Μαρία Ράλλη;» ενώ εν συνεχεία είπε «Δεν έχουν το δικαίωμα δημοτικοί σύμβουλοι να διασύρουν την ηθική υπόσταση του Δημάρχου.»

 

Ο μοναδικός λόγος λοιπόν που ετέθη από τον Δήμαρχο ήταν το θέμα της κας Μαρίας Ράλλη, της οποίας την προσχώρηση στην δημοτική μας παράταξη παρουσίασε ως δική του προσωπική επιτυχία, αναθέτοντάς της από την πρώτη στιγμή μάλιστα καθήκοντα και αναδεικνύοντας την σε έμμεση συνεργάτιδά του. Με αυτές του τις επιλογές, ο ίδιος δημιούργησε ένα έντονο κλίμα φημολογίας και σχολιασμού τόσο στην παράταξή μας όσο και στην τοπική κοινωνία.

 

Ειδικές κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον εμού και του κ. Τζαρίμα λέγοντας επί λέξει «Μου πειράξατε την οικογένεια» πράγμα που είναι αναληθές και συνεχίζει να το διαδίδει ψευδώς. Ας μας εξηγήσει ο Δήμαρχος τι ακριβώς εννοούσε με αυτή του τη φράση; Επιπλέον ο κ. Κωστούρος ενοχλήθηκε από την φιλική σχέση που διατηρώ με τον πρώην Δήμαρχο και πολύ καλό μου φίλο Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ξεχνώντας ότι η πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων αλλά και ο ίδιος εκλέγονταν με Δήμαρχο τον κ. Αναγνωσταρά.

 

Αυτά ήταν όλα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Κωστούρο και τίποτ’ άλλο. Ουδέποτε αναφέρθηκε κάποια κωλυσιεργία ή κάποιο παράπτωμα. Για τους δικούς του λόγους όπως φαίνεται ο κ. Κωστούρος δεν θέλησε να αναφέρει την πραγματικότητα αλλά προτίμησε να αφήσει ανόητες υπόνοιες και αερολογίες για το πρόσωπό μου.

 

Κλείνοντας καλώ συν τοις άλλοις τον κ. Κωστούρο να μας εξηγήσει για ποιο λόγο εντέχνως αμέλησε να αναφέρει ότι και τέταρτος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, ο κ. Γεώργιος Μπούνος, δεν ταυτίστηκε με την θέση του κ. Κωστούρου και καταψήφισε στην ψηφοφορία την πρόταση διαγραφής μου.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής στην οποία ανήκα, που επικοινώνησαν μαζί μου μετά τις διαγραφές. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και κατανοώ απόλυτα τον τρόπο που ψήφισαν μετά από τις έντονες πιέσεις που δέχτηκαν.

Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος)

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια