Ο Κωστούρος θέλει να φύγει από το Άργος η έδρα του Νοσοκομείου Αργολίδας

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο είχε στο Δημαρχείο ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλιέων Γεώργιος Φαράντος.

 

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του κ. Φαράντου και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου. Ο κ. Κωστούρος αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή και πάρα τον χαρακτήρα γνωριμίας που είχε η συνάντηση, δεν έχασε την ευκαιρία να θέσει επί τάπητος τα φλέγοντα ζητήματα του Νοσοκομείου.

 

Η συζήτηση έκλεισε με την επισήμανση του Δήμαρχου Ναυπλιέων στο νέο Διοικητή για “την αναγκαιότητα της επιστροφής της έδρας του Νοσοκομείου Αργολίδας, στην πρωτεύουσα του Νομού, το Ναύπλιο”.

2 σχόλια

 1. Η συζήτηση έκλεισε με την επισήμανση του Δήμαρχου Ναυπλιέων στο νέο Διοικητή για «την αναγκαιότητα της επιστροφής της έδρας του Νοσοκομείου Αργολίδας, στην πρωτεύουσα του Νομού, το Ναύπλιο».

  Μα κ. Κωστούρο η έδρα του Νοσοκομείου Αργολίδας βρίσκεται στην Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Η πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας, το Άργος και όχι στην Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η όπως είναι το Ναύπλιο και εξηγούμε.
  Όλες οι πρωτεύουσες των νομών της χώρας έχουν επιλεγεί με βάση το πληθυσμό.
  Η πόλη του Ναυπλίου δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση, αντίθετα την καταπατεί ασύστολα.
  Τώρα θέτετε θέμα για το νοσοκομείο, στο πρόσφατο παρελθόν θέλατε ως πόλη να κλείσει το υποκατάστημα εφορίας στο Άργος και να μείνει μόνο του Ναυπλίου, να κλείσει το υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Άργος και να μείνει μόνο του Ναυπλίου.
  Η υπομονή έχει και τα όριά της.

  κ. Κωστούρο
  ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια