spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

35 χρόνια Δημοτικό Ωδείο Άργους

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Το Δημοτικό Ωδείο Άργους υποδέχεται από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου – στη νέα εκπαιδευτική χρονιά – παλιούς και νέους μαθητές, με νέες ιδέες και ευχάριστες εκπλήξεις.
Νέα τμήματα προστίθενται νέα προγράμματα και νέες προκλήσεις.

 

Τα 35 χρόνια λειτουργίας του Ωδείου βαραίνουν πάνω του σαν ευθύνη αλλά αυτά τα ίδια έχουν αποδείξει την επάρκεια του και την αξιοπιστία του. Αυτά, επίσης, κάνουν υπερήφανη την πόλη για ένα θεσμό που δημιουργήθηκε από πολίτες και στηρίχθηκε από τον Δήμο. Και συνεχίζει την ανέλιξή του με τη σιγουριά της γνώσης και της εντιμότητας.

 

Μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας, μεγαλύτερα παιδιά, έφηβοι και ενήλικες, συμμετέχουν, και βιώνουν στους χώρους του τη χαρά της Μουσικής.

 

Συμμετοχές και βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, σεμινάρια, επιμορφωτικά ταξίδια, μουσικές συνεργασίες, αποτελούν ένα κύκλο χαράς και δημιουργίας, σπουδής και αναψυχής ταυτόχρονα, στον οποίο κινούνται χέρι με χέρι μαθητές και δάσκαλοι του Ωδείου.

 

Μεγάλος ο αριθμός των παιδιών που έχουν περάσει τις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου Άργους αλλά μεγάλος επίσης κι αυτός των σπουδαστών του που επέλεξαν τη Μουσική ως επάγγελμα.

 

Το τέλος κάθε προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς μας δίνει ώθηση και έμπνευση για το ξεκίνημα της νέας. Έτσι και φέτος, η «επίγευση» από το Πτυχίο Πιάνου της Ελένης Αλωνιστιώτη και από το Πτυχίο Βιολιού της Έλενας Τσακίρη – η οποία, επί πλέον, μας χάρισε ένα μουσικό απόγευμα πλημμυρισμένο από τη μουσική της φρεσκάδα και αρτιότητα – μας προκαλεί τη διάθεση να συνεχίσουμε. Όπως εξ άλλου και οι μαθητικές συναυλίες και οι εξετάσεις που συνιστούν τεκμήρια προσπάθειας και προόδου.

 

Με γνώση και υπευθυνότητα, οι άνθρωποί του σας περιμένουν κάθε μέρα 14.00 – 20.00, να σας οδηγήσουν στους δρόμους της Μουσικής.

 

Πληρ. τηλ.: 2751025095

spot_img