Τι θυμήθηκα τώρα… (Γράφει ο Αντώνης Παπαδόπουλος)

του Αντώνη Παπαδόπουλου
του Αντώνη Παπαδόπουλου

Στον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας από τον δυτικό πολιτισμένο κόσμο, συνασπίστηκαν για διαφορετικούς λόγους:

 

Βέροι κομμουνιστές και φασίστες δεξιοί!

 

Άθεοι και σκληροπυρηνικοί ορθόδοξοι!

 

Αριστεροί και δεξιοί!

 

Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, και όλη η αφρόκρεμα του δυτικού πολιτισμού, του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου σύγχρονου μεσαίωνα!

 

Στους βομβαρδισμούς του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Συρίας και πάει λέγοντας, για να μην σας κουράζω, συνασπίστηκαν πολλοί, αλλά πάντα με κοινή αφετηρία τον δυτικό πολιτισμό!

 

Μετά από τους βομβαρδισμούς των παραπάνω, γιγαντώθηκε η δήθεν ισλαμική τρομοκρατία, των πρώην συνεργατών και εμπόρων όπλων των δυτικά πολιτισμένων συμμάχων!

 

Στο πολυτεχνείο του 1973, για να μπω έστω και καθυστερημένα στο κλίμα των ημερών, εκτός από τα γνωστά συνθήματα στους τοίχους και στα πλακάτ, υπήρχαν και αυτά της σφαγής των κομμουνιστών στην Ταϋλάνδη [κάτι που αγνοείται εσκεμμένα ακόμα και σήμερα] πάλι κατά μια τραγική σύμπτωση με την αμέριστη βοήθεια του δυτικού πολιτισμού!

 

Κατά τα άλλα, όπως παροτρύνουν κάποιοι πολιτισμένοι, θα πρέπει να αποσυνδέσουμε την κυρίαρχη εξουσία των δυτικά πολιτισμένων ομάδων με την τρομοκρατία και την βαρβαρότητα που τις γέννησε!

 

Κι επειδή όπως μου συμβαίνει συνήθως μετά από κάποια γεγονότα της επικαιρότητας, ανατρέχω μανιωδώς στην βιβλιογραφία……….

 

Εγώ πρέπει να μην μαθαίνω, να μην διδάσκομαι, ότι η ισλαμική επιστήμη θαύμαζε τον Αριστοτέλη και μελετούσε Ευκλείδη.

 

Ότι το Ισλάμ έσωσε τον αρχαίο ελληνικό και ρωμαϊκό πολιτισμό και βγήκε μπροστά από την μεσαιωνική Ευρώπη!

 

Επίσης θα πρέπει να μην μαθαίνω, να μην διδάσκομαι, ότι… «”Η τρίχρωμη σημαία είναι κατεξοχήν η σημαία των υποκριτικών αξιών του αστικού πολιτισμού, στο όνομα των οποίων ο γαλλικός λαός -και όχι μόνο αυτός- εδώ και 200 χρόνια μετατρέπεται σε κρέας για την καπιταλιστική μηχανή του κιμά. Είναι η σημαία του ιμπεριαλισμού και της αποικιοκρατίας, στο όνομα της οποίας σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν Γάλλοι, Αλγερινοί και Αφρικανοί φαντάροι και άμαχοι. Είναι η σημαία της ”Ιερής Ενότητας” και του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου που έστειλε εκατομμύρια εργάτες στο θάνατο. Είναι η σημαία των επεμβάσεων και της Γαλλικής Δημοκρατίας, που στο όνομα του ρεπουμπλικανικού συγκεντρωτισμού, κρατά στη φτώχεια και τη βαρβαρότητα γενιές ολόκληρες μεταναστών που βρέθηκαν να ζουν και να δουλεύουν απολαμβάνοντας το παραπειστικό δικαίωμα του ”υπηκόου”. Είναι η σημαία που βομβάρδιζε και βομβαρδίζει ακόμα και σήμερα στη Συρία, το Μαλί και την Ακτή του Ελεφαντοστού, θεριεύοντας το μίσος και το θάνατο….» [απόσπασμα από ένα κείμενο-σχόλιο του συντρόφου Ανδρουλιδάκη].

 

Ε… απέναντι σε αυτόν τον δυτικό πολιτισμό, εγώ θα παραμείνω αμετανόητα προσκολλημένος στον πλευρό των «βάρβαρων» και απολίτιστων»

 

Η δική μου αλληλεγγύη στα αθώα θύματα της Γαλλίας, ήταν και θα είναι ο αγώνας μου ενάντια στον δυτικό πολιτισμό, ο οποίος το μόνο που αποδεδειγμένα πέτυχε, είναι εκτός από το να «σπουδάσει» υποταγμένους ηλίθιους , είναι να αιματοκυλήσει τον κόσμο!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια